Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minnél hamarabb döntenem kellene mit tegyek? Szivemre vagy az eszemre halgassak? Nem tudom meddig fogom ezt igy birni! :S K/24
ezt az erzest nagyon jol ismerem, mi 2 eve vagyunk egyutt tobbszor ereztem h mar meguntam vagy h nekem mas kell, h nem is akarok vele lenni, szakitani is akartam de o soha nem hagyta, persze ebbol csak az lett h 2 szer is megcsaltam, de eszvesztoen megbantam, most is epp ugy vagyok h valaki mas kell, de semmikepp nem szakitanek, rajottem h ennek eleg egyszeru oka van..
egyszeruen csak azert unod meg es azert akarsz valaki mast mert tul sokat vagytok egyutt te meg meg nem erzed magad epp annyira idosnek h nagyon lekomolyodj; en ilyenkor, mikor ezt erzem mindig hagyom az egeszet, ugyis elmulik majd magatol, es ujra lesz olyan h megorulok erte, nem erdemes kockaztatni mert valojaban, ha mar 2szer visszasirtad magad akkor szereted, egyszeruen minden pohar betelik egyszer, mindent meg lehet unni, legfennebb probalj vele kicsitt ritkabban talalkozni es csinaljatok olyan dolgokat egyutt amit maskor nem szoktatok, vagy eddig meg nem csinaltatok; de ne csinalj olyant h otthagyod, mert ez orultseg, ugyis meggondolnad magad hamarosan mert a szived melyen szereted
es szerintem is ez az utolso eselyed ha mar 2szer ott hagytad.. :-(
az elobbi vagyok
elsonek: es azert nem kell sertegetni, ha voltal mar szerelmes vagy volt mar komoly kapcsolatod tudod mirol van szo
kulonben sem ez volt a kerdes es ha csak ostobasagokat tudsz irni mert szolsz bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!