Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külsőm 10/? (kép)

Figyelt kérdés

17leszek és nem volt még pasim..a külsőm miatt lenne? így kép alapján arcom 10/? csak érdekel a véleményetek ..

[link]

2013. máj. 19. 21:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Kérdező,szerintem azért nem volt még pasid mert neked olyan magas elvárásod van hogy még George Clooney sem kéne neked
2013. máj. 19. 22:00
 52/61 anonim ***** válasza:
utolsónál a pont
2013. máj. 19. 22:11
 53/61 anonim ***** válasza:
Az első két képen "elrontod" magad a sminkkel, azokon "csak" 10/6, viszont az utolsón csodaszép vagy, arra azonnal megadom a 10-est. Azon már olyasvalakit látok, akire azt tudom mondani, hogy igenis el tudnám képzelni barátnőnek is ;)
2013. máj. 19. 22:22
 54/61 anonim ***** válasza:
Az utolsó képen sokkal szebb vagy.Kár elrontani magad ezekkel a mű cuccokkal.Így a jelenlegi külsőddel csak a könnyű nőcskét látják benned és nyilván ezért nem közeledett hozzád senki.Személyiséged milyen?Nagyszájú,nagyképű vagy átlag?Külső mindig mást mondhat,mint amilyen az ember.
2013. máj. 19. 22:24
 55/61 A kérdező kommentje:

George Clooney pont nem az esetem:D

Volt már olyan hogy olyan kezdett kki velem aki nekem tetszett egyáltalán olyannal miért állnék össze?ez nem beképzeltség akihez nem vonzódsz nem kötelező összejönni...ha a belsőt nézzük kell egy szikra az sem volt.várok a megfelelőre:)

2013. máj. 19. 22:30
 56/61 anonim ***** válasza:
Nem vagy csúnya, csak tipikus flegma ribinek nézel ki. Nem mondom, hogy az vagy, de a külsődből ez jön le, ez sokaknak nem jön be. Viszont másoknak igen. A lényeg hogy csúnya nem vagy, a stílus meg mindenkinek más jön be. De szerintem "sikeresebb" lennél ha már a kinézeted is kedves, aranyos lenne, pl mosolyognál a képeken, meg úgy általában :D
2013. máj. 19. 22:31
 57/61 anonim ***** válasza:

A 3. kép a legjobb, de nekem nem tetszel... 4/10

Az 1-2. meg értékelhetetlen... kb a hányinger kerülget, forog a gyomrom :S

20f

2013. máj. 20. 01:35
 58/61 anonim ***** válasza:

Na, még néhány képet feltöltesz, és elérjük azt a tíz pontot..

(A harmadik szerintem már 5/10.)

2013. máj. 20. 01:40
 59/61 anonim ***** válasza:

"George Clooney pont nem az esetem:D "

Mondtam én hogy extra magasak az elvárásaid.Neked még egy földönkívüli se lenne elég,de még Chuck Norris se.Nagyon felszínes csaj vagy,az ilyeneket jobb ha kerüli az ember

Nekem is volt olyan barátnőm aki külsőre nem tetszett de annyira aranyos és kedves volt hogy beleszerettem.2 és fél évig együtt voltunk egy boldog párkapcsolatban.Úgyhogy ennyit erről a retardált elméletről hogy "ha valaki nem tetszik akkor minek jöjjek össze vele"

Mindegy,gondolom a helyes pasikkal nagyon boldog leszel akik majd jól kihasználnak

2013. máj. 20. 01:41
 60/61 anonim ***** válasza:

szép vagy 9/10 de nem vagy szimpatikus, nem sok ártatlanság sugárzik belőled

F19

2013. máj. 20. 12:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!