Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőm 10/? (kép)
17leszek és nem volt még pasim..a külsőm miatt lenne? így kép alapján arcom 10/? csak érdekel a véleményetek ..
George Clooney pont nem az esetem:D
Volt már olyan hogy olyan kezdett kki velem aki nekem tetszett egyáltalán olyannal miért állnék össze?ez nem beképzeltség akihez nem vonzódsz nem kötelező összejönni...ha a belsőt nézzük kell egy szikra az sem volt.várok a megfelelőre:)
A 3. kép a legjobb, de nekem nem tetszel... 4/10
Az 1-2. meg értékelhetetlen... kb a hányinger kerülget, forog a gyomrom :S
20f
Na, még néhány képet feltöltesz, és elérjük azt a tíz pontot..
(A harmadik szerintem már 5/10.)
"George Clooney pont nem az esetem:D "
Mondtam én hogy extra magasak az elvárásaid.Neked még egy földönkívüli se lenne elég,de még Chuck Norris se.Nagyon felszínes csaj vagy,az ilyeneket jobb ha kerüli az ember
Nekem is volt olyan barátnőm aki külsőre nem tetszett de annyira aranyos és kedves volt hogy beleszerettem.2 és fél évig együtt voltunk egy boldog párkapcsolatban.Úgyhogy ennyit erről a retardált elméletről hogy "ha valaki nem tetszik akkor minek jöjjek össze vele"
Mindegy,gondolom a helyes pasikkal nagyon boldog leszel akik majd jól kihasználnak
szép vagy 9/10 de nem vagy szimpatikus, nem sok ártatlanság sugárzik belőled
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!