Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőm 10/? (kép)
Figyelt kérdés
17leszek és nem volt még pasim..a külsőm miatt lenne? így kép alapján arcom 10/? csak érdekel a véleményetek ..
2013. máj. 19. 21:07
11/61 anonim válasza:
nem a külsöd rossz hanem a kép,meg a fej amit vágsz rajta
14/61 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy 17 évesen mit csináltál magaddal, hogy ennyire kiélt vagy.
15/61 anonim válasza:
én 17 vagyok, és még nekem se volt pasim, volt már több ember akinek tetszettem, csak hát ők meg nekem nem tetszettek vagy külső vagy belső miatt. szerintem nem vagy csúnya, sok fiúnak bejönnek az ilyen típusú lányok. nem lesz ott gond, csak legyél kicsit türelmes, mint én.
17/61 anonim válasza:
A szemöldököd photoshoppal lett odaillesztve?
Amúgy nem hiszem el hogy nem volt még pasid,hisz majdnem mindenki az ilyen nőkért van oda...
Egyébként ez a kép értékelhetetlen,valami normálisabb fejet nem tudsz vágni?Ha ilyen fancsalított fejjel mész el pasizni akkor nem csodálkozom hogy nem kellesz a pasiknak
18/61 anonim válasza:
Lemosod a sminket, és csinálsz egy képet úgy?
19/61 anonim válasza:
Jesszus, kár volt megnéznem a képet, rosszul fogok aludni...
20/61 anonim válasza:
Úr isten, mi ez a "szemöldök"? Ha nem lennél ennyire "mű", egész szép lennél, de így csak jóindulattal 10/3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!