Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külsőm 10/? (kép)

Figyelt kérdés

17leszek és nem volt még pasim..a külsőm miatt lenne? így kép alapján arcom 10/? csak érdekel a véleményetek ..

[link]

2013. máj. 19. 21:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:

Genetikailag(arcforma, szem, orr, ilyenek): 9/10 vagy akár 10/10

Ahogy elrontottad magad, és a megjátszott, ellenszenves flegma mosoly: 2/10

A szemöldököd, hajad kifejezetten k*rvás, az arckifejezésed meg annyira megjátszott, hogy csuda. R*hadt ellenszenves...

DE! Természetesen nagyon szép lehetnél, mert a genetikád nagyon jó, a stíluson és kisugárzáson változtass! Hidd el, természetes, dúsabb hajjal, IGAZI, élettel teli mosollyal és természetes szemöldökkel csak úgy futnának utánad a pasik.

17/L

2013. máj. 19. 21:26
 42/61 anonim ***** válasza:
csak szerintem van mindkét képen másik csaj??
2013. máj. 19. 21:26
 43/61 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a válaszokat/tanácsokat..Igazából nekem így tetszik a hajam szemöldököm is ezért váltottam ilyenre..így jobban elfogadom magam..

bár így sem lett pasim mondjuk nyilván az én hibám is az..

Aki meg írta hogy mindkét képen másik csaj nyissa ki a szemét a smink tesz ennyit hidd el:)

Én inkább a pontozásra voltam kíváncsi

2013. máj. 19. 21:29
 44/61 anonim ***** válasza:
A harmadik képen hibátlan! Már csak a mosoly hiányzik. Szoktál? :)
2013. máj. 19. 21:29
 45/61 anonim ***** válasza:
Szerintem a hajával semmi baj nincs, a szemöldökös meg természetesen sokkal szebb csak ahonnan kezdődik a szemöldököd onnan ne szedj ki semmit ;)
2013. máj. 19. 21:32
 46/61 anonim ***** válasza:

az ucsó képen tök szép vagy!

fölösleges a sok mű dolog!

első és a második kép számomra értékelhetetlen,hogy egy 17 éves lány így nézzen ki,pasid azért nem volt szerintem,mert egyre több fiú belátja,hogy ez a mű kinézett max egy éjszakára jó,de hosszú távon nem, nem tudom milyen a belsőd,de hidd el sokkal jobb a természetesség!

nem kell pót haj,agyonrajzolt szemöldök és 5 kg smink!

20/L

2013. máj. 19. 21:33
 47/61 anonim ***** válasza:
A harmadik képen 10/10. Klasszisokkal jobb az eredeti szemöldököd, mint ez a rajzolt valami. 21/F
2013. máj. 19. 21:44
 48/61 anonim ***** válasza:
őszintén szólva nekem nem jön be az arcod. szebb lennél natúrabban, szemöldökfesték, meg ez a béna arckifejezés nélkül. amúgy tényleg meglepő, hogy nem volt még pasid, az ilyen stilusú lányok után mindig koncsorog valaki.
2013. máj. 19. 21:49
 49/61 anonim ***** válasza:
flegmah, de szerintem semmi gond nincs veled.
2013. máj. 19. 21:50
 50/61 anonim ***** válasza:
10/1.Megijednék és sikítva elszaladnék,hogyha egy ilyen lány mellett ébrednék.
2013. máj. 19. 21:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.