Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a külsőm miatt a lányok még haverkodni sem szeretnének velem, akkor már tényleg nagy baj van velem, ugye?
Ha nem vagy igénytelen, messziről bűzlő, rémisztő alak, akkor nem.
Mi baj a külsőddel?
Ugyan kérlek........
Légy elégedett magaddal. Te egyedi vagy és megismételhetetlen. Olyan dolgokkal, értékekkel, gondolatokkal, ami másnak nincs, mert másak másmilyen van. Ha nem megy, változtass azon, ami zavar.
Sportolj, egyél, vagy fogyjál, ezt én nem látom. A nagy orr meg férfiaknál egyáltalán nem ügy. A sasorr tök férfias szerintem például. Sőt, a törött vagy hajlott személyes kedvencem:-)
Ha haverkodni se akar veled senki, akkor nem a külsőd a bajos. Valószínű szemmel látható rajtad az önértékelési zavar, önbizalomhiány és inkább ez zavaró nekik.
Mostmár kíváncsi lettem, mi olyan fene ronda rajtad. Nem küldenél egy képet? Kíváncsi lettem, mennyire hibbantak a mai srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!