Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit írjak neki ezek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki ezek után?

Figyelt kérdés

Sziasztok

21/L vagyok,ő 24/F.

A fiú szólított le engem a buszon,így ismerkedtünk meg,összebarátkoztunk,aztán idővel megkedveltem őt,és sajnos belé is szerettem,de ezt titkoltam magamban,mert

rajta úgy láttam baráti a közeledése.

Egy nap részegen szerelmet vallott,másnap viszont személyesen időt kért,hogy átgondolja a kettőnk dolgát,nem akar semmit elsietni,ezután eltűnt 1 hétig,

úgy voltam vele,hogy nem hallok felőle többet.

Felbukkant,folytattuk a barátságot,aztán ismét felmerült a téma,de most közösen,hogy megpróbálhatnánk,de utána rácáfolt,hogyha nem sikerül,akkor elveszít ezt nem akarja,meg zavarok vannak a fejében,ismét időt kért.

Én itt nagyon megharagudtam rá,elegem lett abból,hogy játszik velem,szó szerint ott hagytam,utánam jött,és arcon puszilt párszor,magához szorított,bocsánatot kért.

Azóta is maradt a barátság nem lépett,én meg szépen lassan feladtam magamban a dolgot,és barát lett a szememben,mostanság már nem keresem,így könnyebb a felejtés.

Ő csütörtök óta minden nap keress,hív,ír,tegnap megírta nekem délelőtt,hogy ő gondolkodott a dolgokon,és rájött,hogy mekkora idióta volt,és,hogy egyre kevesebbet keresem,kezdi érezni,hogy el fog veszíteni,és most jött rá igazán,hogy mennyire szeret engem.

Így köszönt el:

Most mennem kell :( Hívj fel,olyan fél óra múlva,és beszéljünk,szia :)

Aztán kilépett,teljesen ledermedtem,nem hívtam,nem tudtam.

Összezavarodtam,bár úgy érzem,ha vallomást akart tenni,

akkor már elkésett.

Eldöntöttem,hogy írok neki egy üzenetet,mivel most

személyesen nem tudunk találkozni,mert nem vagyok otthon.

Válaszokat előre is köszönöm!

2013. máj. 19. 19:36
 1/2 anonim válasza:

Nem azért de én már a 2.-nál elküldtem volna a báka segge alá!!

Ne hagyd hogy szórakozzon veled, én a helyedben nem hinném el neki!! *-*

2013. máj. 19. 19:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia köszi a válaszodat,nem hiszek neki,inkább kíváncsi vagyok,hogy ez mire jó neki? Nem tudom,mit írhatnék erre neki,akinek esetleg van valami ötlete,kérem írjon.
2013. máj. 19. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!