Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólna ha írnék neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólna ha írnék neki? Írjak ezek után?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Tavaly ilyenkor megismertem egy srácot (ő volt az első akivel majdnem összejöttem) és randiztunk is párszor. Végül le kellett ráznom, mert a környezetem nem nézte volna jó szemmel a kapcsolatunkat. Én nagyon sokat szenvedtem mert nem tudtam mitévő legyek! Végül nem mertem neki elmodani az igazat, azt mondtam azért mert nem vagyok belé szerelmes...

Azóta nem beszéltünk, ő tovább is lépett rajtam, összejött vmi csajjal már jó pár hónapja. Én nekem nagyon hiányzik, utána jöttem rá mennyire, mikor már nem voltunk együtt. Azóta nem beszéltünk msn-en egyszer sem, de én gondoltam írok neki, csak úgy barátilag, aztán majd megátjuk mi lesz. Jó ötlet? Tegyem/ ne tegyem?

Úgy érzem, nem kéne feladnom, de ő is könnyen beletörődött szeritem a "vereségébe" harcolhatott volna jobban is...

2009. dec. 3. 01:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Írj rá szerintem, aztán majd elválik hogy mit gondol. Egy pár sorba még nem halt bele senki. Nem az hogy nem küzdött volna érted, de egy srácnak aki odáig van egy lányért, és a lány azt mondja neki h nem szereti, onnantól kezdve hova küzdjön szegény. Gondolhatod hogy összetörhetted a szívét szegénynek. Sokan azt hiszik hogy a férfiak nem érző lények pedig ők is azok, sokszor érzékenyebbek mint a nők.

Beszélj vele, és meglátod hogy mi van.Írj rá több helyen is. Ha szereti azt a másik lányt igazán akkor vele marad, és te veled meg jó baráti viszonyt alakít ki ha normális.Készülj fel mindenre, de tedd meg, mert nincs veszteni valód, és talán így te is jobban kigyógyulnál belőle.

Sok sikert!:) 18/L

2009. dec. 3. 01:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyet értek az elsővel...hogyhogy harcolhatott volna jobban is. Mikor azt mondtad h nem vagy szerelmes belé ezzel el van döntve s rájött, hogy nem érdemes tovább rajtad lógjon. Ezt teszi a legtöbb normális intelligens fiú ha szeretiis a lányt h ne zaklassa.

De azt sose fogom tudni megérteni....hogy miért a környezetednek kell számitson, a fiú?

Elvégre nem a környezeteddel fog járni hanem veled...

Nem a környezetednek, hanem neked kell tetszedjen és nem csak az számit hogy te szeressed?

Mindegy, a lényeg ha a kapcsolatot akarod tartani vagy visszaszerezni az már csak rajtad függ, hogy irj neki...mivel p nem fog, mert amit mondtál neki ő ezt úgy vette, hogy te azt akartad h ne foglalkozzon veled s akkor ezt tette.

Lehet hogy barátok lesztek...de mivel van barátnője és most irsz neki, ne számits csodákra, mert szerintem nem fogja elhagyni a barátnőjét érted. Mivel már rájött, hogy mások hajlithatnak (elvégre a környezeted miatt zavartad el) és, hogy bizonytalan vagy. És nem csak a nők szeretik a határozott fiúkat hanem forditva is igy van.

2009. dec. 3. 13:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm. Ezt a "küzdhetett volna jobban"-t úgy gondoltam, hogy akkor még együtt lennénk, mert én elég határozatla vagyok, sajnos ebben is. Igazából tisztelem érte, hogy nem tette, mert egy normális, rendes srác ezt teszi, tiszteletben tartja a lány döntését... nem is tudom, miért mondtam pont ezt, egyszerűen csak ez jutott hirtelen eszembe, de ezzel teljesen elvágtam magamat...
2009. dec. 3. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Biztos azért mert féltél a változástól, féltél mi lesz ezután...

De őt is elvágtad csak hamarabb tette túl magát. De az is értékelednő, hogy konkrétan mondtad neki a választ, hogy tudja mi a helyzet. De ennek már csak akrko lehet esélye ha mondjuk a mostani kapcsolata tönkremegy...

2009. dec. 4. 00:55
 5/6 A kérdező kommentje:

És mennyire lenne szerencsés felemlegetni a régi dolgokat? Úgy értem, a szakításunk okát... én nagyon szívesen bocsánatot kérnék tőle s elmondanám, hogy hazudtam azzal kapcsdolatban mit érzek iránta és hogy miért tettem...

(egyrészt mert így érzem helyesnek, mint hogy csak kerülgessük a forró kását, másrészt meg örülnék, ha tudna róla, hátha egyszer eszébe jutok... tudom, szánalmas vagyok kicsit)

2009. dec. 4. 23:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Mert gondolom kiderült, én nem csak a barátja akarok lenni... csak most nem jó az időzítés meg hát meg is bántottam szegénykét...
2009. dec. 6. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!