Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem jöttük össze, ezek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jöttük össze, ezek után írjak neki születésnapi köszöntést?

Figyelt kérdés

Volt egy srác akivel egy közös baráti társaság révén találkoztam és nagyon megtetszett nekem már az elején. Én kimutattam neki, hogy bejön nekem, de csak finoman, nem nyomultam. Úgy érzem, hogy én is szimpatikus voltam/vagyok neki és talán tetszettem is neki. Sokat szemeztünk, de aztán nem vette a kezdeményezésemet, mivel van barátnője. Ettől függetlenül jóban maradtunk, persze csak ilyen felszínesen, mint ahogy előtte is. Holnap lesz a születésnapja, írjak neki egy köszöntést?

Nem akarom elválasztani a barátnőjétől, amúgy se vagyok az a nagyon rámenős típus, csak már rég volt ilyen, hogy bárki is tetszett volna nekem ennyire.

2013. máj. 6. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan. Ha nem túlságosan személyes, tehát ha nem tűnik ki a többi ötven köszöntésből, amit kapni fog. Akkor a barátnője sem fogja rossz néven venni.

Nagyon rendes vagy. :)

2013. máj. 6. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan felköszöntheted,de ne rámenősen,csak valami visszafogottabb,udvarias szöveggel.

Ezt az elválasztós dolgot meg tényleg ne lépd meg,mert ritka gerinctelen dolog.

2013. máj. 6. 20:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg csak egy sablon köszöntést gondoltam, semmi személyeset, de külön üzenetként, nem az üzenőfalra, mivel sajnos sokan tudják a barátaim közül, hogy bejött nekem nagyon.
2013. máj. 6. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez így tökéletes. :)
2013. máj. 6. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!