Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baráti körömben a fiúk nagyon perverzek miért van ez? 13/L
Ez ilyen korbeli sajátosság:D Nálunk is ez volt néhány éve. Majd kinövik.
17/L
Ez korosztályra jellemző. Én 16 vagyok, az én környezetemben nincs ilyen probléma (F)
Amúgy első: "MOnd meg nekik hogy hagyjanak mert olyan fiatalok hogy a pö...ük se áll fel:D "
Ez baromság, az erekció nem korhz kötött dolog. :D
Nálunk is osztályba ez volt. Szerencsére kinötték ezt heppjüket XD de mivel új iskolába kerültem ott még jobban ment ez.
Ha nagyon zavar téged én azt tanácsolom h hagyd őket a francba és azért egy két tasli sem árt. Ha ebből nem értenek akkor valami baj lehet.
Nekem segített :D
L/15
Nem mindenki ilyen, csak annak talán akkora hangja sincs, így nem veszed észre olyan könnyen. Keresd meg azokat:)
Am ez, hogy 15 éves korukra kinövik, hát nem hinném. Egyrészt, mert akkorra a legtöbb lány is bevadul, más rész, ha visszaolvastok, volt egy kérdés, ami ezt a témát is magába foglalta a 16 éves korosztályt illetően.
nem perverzek csak idióták. Én kb 10 évesen viselkedtem így, meg pl az összes barátom is. Nem értem, mi lehet a legtöbb gyerekkel, mintha 3-4 év alatt semmit nem fejlődtek volna agyilag. Ezek nem a korukhoz mérten érettek, csak szimplán idióták. Keress értelmes barátokat! Bár lehet azért mondom mert kisvárosi vagyok, szolnokon pl nem tudom hogy mennek a dolgok... A lényeg, hogy ha magamat, vagy a barátaimat nézzük, mi valahogy képesek vagyunk kulturáltan beszélni a szexről, nem úgy mint 3-4 évvel ezelőtt...
13f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!