Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A baráti körömben a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baráti körömben a fiúk nagyon perverzek miért van ez? 13/L

Figyelt kérdés
Állandóan a szex a téma megfogdosnak eljátszák ho dugnak meg hogy ők kiverik minden féle hülyeséget mi van velük :? olyan szexmániások
2009. okt. 2. 20:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%
Átmeneti elmebetegség ez a 12-13 éves fiúknál. Most kezdik felfedezni hogy a lábuk közötti cucc mire jó. Teljesen meghibbannak. 15 éves korukra kinövik.
2009. okt. 5. 18:59
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

Ez ilyen korbeli sajátosság:D Nálunk is ez volt néhány éve. Majd kinövik.

17/L

2009. okt. 5. 19:02
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Kinövik, nyugi!
2009. okt. 5. 19:12
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

Ez korosztályra jellemző. Én 16 vagyok, az én környezetemben nincs ilyen probléma (F)

Amúgy első: "MOnd meg nekik hogy hagyjanak mert olyan fiatalok hogy a pö...ük se áll fel:D "

Ez baromság, az erekció nem korhz kötött dolog. :D

2009. okt. 5. 19:47
 15/20 Berny18 ***** válasza:
64%

Nálunk is osztályba ez volt. Szerencsére kinötték ezt heppjüket XD de mivel új iskolába kerültem ott még jobban ment ez.

Ha nagyon zavar téged én azt tanácsolom h hagyd őket a francba és azért egy két tasli sem árt. Ha ebből nem értenek akkor valami baj lehet.

Nekem segített :D

L/15

2009. okt. 5. 20:07
 16/20 anonim ***** válasza:
3%
ez a világ van most, jobb lesz ha te is felzárkózol hozzájuk. nincs abban semmi ha valaki egy halott kutya végbélnyílására gerjed, vagy egy fa odvába dugja a f@szát...
2009. okt. 5. 20:29
 17/20 anonim ***** válasza:
38%
Ott a pont a 05:18-nál!
2009. okt. 5. 20:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem mindenki ilyen, csak annak talán akkora hangja sincs, így nem veszed észre olyan könnyen. Keresd meg azokat:)

Am ez, hogy 15 éves korukra kinövik, hát nem hinném. Egyrészt, mert akkorra a legtöbb lány is bevadul, más rész, ha visszaolvastok, volt egy kérdés, ami ezt a témát is magába foglalta a 16 éves korosztályt illetően.

2009. okt. 6. 12:28
 19/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem perverzek, csak "korukhoz mérten érettek". Aszexről beszélni nem perverzió.
2009. okt. 6. 13:44
 20/20 anonim ***** válasza:

nem perverzek csak idióták. Én kb 10 évesen viselkedtem így, meg pl az összes barátom is. Nem értem, mi lehet a legtöbb gyerekkel, mintha 3-4 év alatt semmit nem fejlődtek volna agyilag. Ezek nem a korukhoz mérten érettek, csak szimplán idióták. Keress értelmes barátokat! Bár lehet azért mondom mert kisvárosi vagyok, szolnokon pl nem tudom hogy mennek a dolgok... A lényeg, hogy ha magamat, vagy a barátaimat nézzük, mi valahogy képesek vagyunk kulturáltan beszélni a szexről, nem úgy mint 3-4 évvel ezelőtt...

13f

2010. máj. 30. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!