Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még hogy mi vagyunk a perverzek? -. -
Figyelt kérdés
A lányok mindig azt mondják hogy a fiúk sokkal perverzebbek. Egyre többet hallom, hogy lányokat azért közösitettek ki, mert kicsi volt a melle, meg hogy a "táplálék lánc csucsán" a legnagyobb mellű lány volt.
Képzeljétek el, hogy mi a f*szunk mérete döntené el a "rangsort".
" Minden pasi hülye perverz disznó" <---- ezt mondanák.
És még ök mondják hogy mi vagyunk perverzek.
másik.
Ne üss meg lányt, engedd előre blablabla... Hol az egyenjoguság????
aki meg a helyesirásomba akar belekötni, rossz téme b*zdmeg!!!! Helyesirásal itt keménkedj:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras
2009. okt. 15. 13:20
6/25 anonim válasza:
nah az ilyenek miatt lettek a pasik általánosan bunkó parasztokként elkönyvelve:D egyébként tudod hogy mit jelent a perverz szó? az valamilyen normálistól átlagostól eltérő szexuális tevékenység iránti vágy, tehát amit leírtál ahhoz semmi köze, úgyhogy mielőtt itt vered a nyálad az egyenjogúságodért, ne csak helyesírási de értelmező kéziszótárat is nyiss ki! és valóban nem vagyunk egyenjogúak, de nem a nők javára... nézd meg hogy egy pasi fizetése ugyanabban a munkakörben mennyivel magasabb mint egy nőé és még ezer ilyen dolog említhető. ti nem menstruáltok, szültök, vezettek háztartást és még emellett dolgoztok, nem k*rvák lesztek hanem casanovák, ha nagy a szexuális étvágyatok stb, hagyd már meg nekünk légyszi legalább azt hogy előre léphessünk be egy helyiségbe a férfi előtt. jah és ha szerinted az egyenjogúság és a nők verése ilyen módon összefügg akkor tényleg komoly agyi problémáid lehtnek, attól leszel velünk egyenjogú hogy megütsz vagy mi?:D 20L
7/25 A kérdező kommentje:
kedves 20/L, én az egyéb kérdések/ humor kategoriába nyitotam a kérdést, csak a gonosz adminok, úgygondolták hogy itt jobb helye lenne :(!
2009. okt. 15. 14:36
8/25 anonim válasza:
Jézusom, kedves 20L, te tényleg azért követelsz meg előjogokat, mert a születésed alapján másnak tartod magad? Rasszista köcsög.
9/25 anonim válasza:
pff utolsó szerintem én a kérdező hülyeségére válaszoltam, egyértelmű hogy fel fogok hozni ellenérveket és te is vegyél elő egy értelmező szótárat, ugyanis a köcsög az egy öblös tejes edény vagy a homokos férfi pár női szerepét betöltő tag, de egy lány semmiképpen sem!:D idióta.
10/25 anonim válasza:
jah és a rasszista pedig a különböző társadalmi csoportok egymás iránt táplált gyűlöletét és előítéletét jelenti:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!