Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A baráti körömben a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baráti körömben a fiúk nagyon perverzek miért van ez? 13/L

Figyelt kérdés
Állandóan a szex a téma megfogdosnak eljátszák ho dugnak meg hogy ők kiverik minden féle hülyeséget mi van velük :? olyan szexmániások
2009. okt. 2. 20:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
49%

Úgylátszik már ez lesz.Amikor én 16 éves voltam akkor volt ez:S.Azt sem tudják mi a sex.

MOnd meg nekik hogy hagyjanak mert olyan fiatalok hogy a pö...ük se áll fel:D

20/L

2009. okt. 2. 20:05
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Korodbeli fiútól ne várd el, hogy éretten viselkedjen ha előkerül a szex téma.
2009. okt. 2. 20:24
 3/20 anonim ***** válasza:
31%

a fiúk innentől kezdve a temetésük napjáig ilyenek lesznek, csak ők még nem tanulták meg, hogy ne reklámozzák, hanem inkább csináljanak úgy, mintha romantikusak lennének. :)

de attól a lényeg változatlan.

2009. okt. 2. 20:40
 4/20 anonim ***** válasza:
62%
muhaha
2009. okt. 2. 20:47
 5/20 anonim ***** válasza:
63%
xD
2009. okt. 2. 20:50
 6/20 A kérdező kommentje:
Hó hát tudom ho hülyén hangzik na:D de oan furcsák nem értem őket.
2009. okt. 2. 21:13
 7/20 anonim ***** válasza:
76%

asziszik viccesek... én 13 éves korom óta ezt látom, most 16 vagyok, engem valami érdekes módon visszatart attól hogy így próbáljam levezetni a hiányomat... nem azt mondom hogy tabu téma, de amit némelyek csinálnak az őőő hogy is mondjam.. SZÁNALMAS .. ha puncit nem szereznek akkor verjék ki..

ez az én véleményem persze :D

16/F

2009. okt. 2. 21:36
 8/20 anonim ***** válasza:
21%
Biztos lehetsz benne, hogy tényleg fiúk, s nem csak úgy csinálnak.
2009. okt. 3. 01:05
 9/20 anonim ***** válasza:
59%
keress mas baratokat...
2009. okt. 3. 03:56
 10/20 anonim ***** válasza:
88%

Ez így lesz 5 év múlva is.

Nem azt mondják hogy jó csaj vagy hogy nem jó csaj, hanem azt hogy megb*sznám vagy nem b*sznám meg.

2009. okt. 3. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!