Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az ilyen típusú lányok jönnek be a fiúknak? SOK KÉP!
Hosszú, egyenes barna haj, barna bőr, vékony, nagyon jó test, divatos ruhák... plázákban sokat látni ilyen típusú csajokat. Egy pár példa:
Ebben van valami. Csak sajnos nálatok nem ilyen a dolog. Ha eleget tud hazudni a másik, meg azt mondja, amit hallani szeretnétek, akkor kb mindegy mit csinálnak veletek...
Egyébként meg ennyi erővel, az se értelmes pasi, aki ilyen nőkkel van, úgy hogy ne sajnáld, hogy nem veled akarnak lenni...
"Ha eleget tud hazudni a másik, meg azt mondja, amit hallani szeretnétek, akkor kb mindegy mit csinálnak veletek... "
Ez általánosítás. Az értelmes nők kiszűrik ezt.
"Egyébként meg ennyi erővel, az se értelmes pasi, aki ilyen nőkkel van, úgy hogy ne sajnáld, hogy nem veled akarnak lenni..."
Oké, de elég nehéz értelmes pasit találni. Akinek bejönnék és értelmes, az nekem nem jön be. És most lehet szidni, hogy nagyok az elvárásaim blabla.. de adtam én már esélyt nem is egyszer, olyannak, aki nem tetszett igazán és sose lettem beléjük szerelmes. Aki meg nekem jönne be és értelmes, annak meg én nem tetszem.
Persze, amíg el nem önti az agyukat a köd... :) Sajnos az érzelmek nem értelem alapúak, nem is logikusak, sőt még csak irányítani se lehet...
Egyáltalán nem akartalak szidni, semmilyen formában, semmi miatt. Megértem a dolgot, én ugyanígy vagyok vele, csak épp a másik oldalon. Abban teljesen igazad van, hogy ha valaki nem tetszik, nem mozgat meg benned semmit fizikailag, akkor felesleges erőltetni a kapcsolatot. Senki nem akar olyan ember mellett ébredni, akire nem szívesen néz rá.
Biztos igazad van, sajnos nem tudom, mert nem voltam még szerelmes.
Jó, csak azt hittem, hogy most mindenki támadni fog a kijelentésem miatt, ugyanis sokszor mondták már a fiúk a lányokra (itt gyk-n), hogy nagyon válogatósak, nem jó nekik senki.
Ennek azért van valóságalapja... Ezt pedig nők mondták nekem, nem pasik... Bár szerintem már haladás, ha valaki elismeri a hibáit. Meg persze nem minden nő ilyen. :)
Te meg hidd el, találkozni fogsz a megfelelő emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!