Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az ilyen típusú lányok jönnek be a fiúknak? SOK KÉP!
Hosszú, egyenes barna haj, barna bőr, vékony, nagyon jó test, divatos ruhák... plázákban sokat látni ilyen típusú csajokat. Egy pár példa:
Te egy olyan tipikus felhasználó vagy aki elferdíti a valóságot.Ezért is hiteltelen ez az oldal
21 éves vagyok.
Képzeld, én is jól nézek ki, adok magamra...
Képet pedig nem fogok kirakni, már értékeltek itt, akkor azt mondták 10/8-9 vagyok. Szóval csak nem vagyok olyan csúnya...
Akkor ne rakd ki, küldj valami linket privibe. :P
Én is lehetnék akár Brad Pitt, ha megszólalok és pereg a számból a búza.... :)
Ha tényleg olyna jó csaj vagy, lehet nem mernek leszólítani ...
Minek küldjek képet? Én tudom hogy nézek ki (mellesleg jól), csak te nem tudod. És nem fogom a te kíváncsiságodat kielégíteni.
Azoknak a srácoknak, akiknek a képeken szereplő lányok tetszenek, azoknak nem jövök be, ezért ők le sem szólítanak. Azok, akiknek meg bejönnék, biztos nem mernek leszólítani. Úgyhogy nagyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!