Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az ilyen típusú lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az ilyen típusú lányok jönnek be a fiúknak? SOK KÉP!

Figyelt kérdés

Hosszú, egyenes barna haj, barna bőr, vékony, nagyon jó test, divatos ruhák... plázákban sokat látni ilyen típusú csajokat. Egy pár példa:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 19. 02:33
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem állnak sorban nálam a pasik?
2013. máj. 19. 03:20
 12/49 anonim ***** válasza:
48%
Az egy dolog hogy tetszik például a két utolsó csaj de komoly kapcsolatra biztosan nem kellenének.Bajlódjanak velük a primitív barmok
2013. máj. 19. 03:21
 13/49 anonim ***** válasza:
62%

Te egy olyan tipikus felhasználó vagy aki elferdíti a valóságot.Ezért is hiteltelen ez az oldal

2013. máj. 19. 03:22
 14/49 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért jó lenne tudni, hány évesen vannak ilyen problémáid. Nézd, én ismerek ilyen stílusú csajt, aki teljesen értelmes és emellett emberileg is nagyon rendben van. Nyilván van ennek az ellentéte is, de csak azért mert a Zarában/H&M-ben vásárol valaki, még nem feltétlen agyatlan. Meg hát mégis milyen jogon mondod meg, mennyit kell törődnie a külsejével...
2013. máj. 19. 03:25
 15/49 anonim ***** válasza:
linkelj be egy kepet magadrol s akkor megmondjuk a tutit
2013. máj. 19. 03:34
 16/49 anonim ***** válasza:
34%
mert ezek a nok jol neznek ki ,adnak magukra ...
2013. máj. 19. 03:34
 17/49 A kérdező kommentje:

21 éves vagyok.

Képzeld, én is jól nézek ki, adok magamra...

Képet pedig nem fogok kirakni, már értékeltek itt, akkor azt mondták 10/8-9 vagyok. Szóval csak nem vagyok olyan csúnya...

2013. máj. 19. 03:39
 18/49 anonim ***** válasza:

Akkor ne rakd ki, küldj valami linket privibe. :P

Én is lehetnék akár Brad Pitt, ha megszólalok és pereg a számból a búza.... :)

Ha tényleg olyna jó csaj vagy, lehet nem mernek leszólítani ...

2013. máj. 19. 03:42
 19/49 A kérdező kommentje:

Minek küldjek képet? Én tudom hogy nézek ki (mellesleg jól), csak te nem tudod. És nem fogom a te kíváncsiságodat kielégíteni.

Azoknak a srácoknak, akiknek a képeken szereplő lányok tetszenek, azoknak nem jövök be, ezért ők le sem szólítanak. Azok, akiknek meg bejönnék, biztos nem mernek leszólítani. Úgyhogy nagyszerű.

2013. máj. 19. 03:48
 20/49 anonim ***** válasza:
41%
szar neked
2013. máj. 19. 03:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!