Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az ilyen típusú lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az ilyen típusú lányok jönnek be a fiúknak? SOK KÉP!

Figyelt kérdés

Hosszú, egyenes barna haj, barna bőr, vékony, nagyon jó test, divatos ruhák... plázákban sokat látni ilyen típusú csajokat. Egy pár példa:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 19. 02:33
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
egyik sem jön be. olyan béna, megjátszott a tekintetük és agyon vannak meszelve. mosoly, vagy valami?
2013. máj. 19. 09:38
 32/49 anonim ***** válasza:
Tucatlányok.Én írtózom az ilyenektől.
2013. máj. 19. 09:38
 33/49 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem jönnek be... De az, hogy téged az zavar, hogy nem állnak sorban a lábaid előtt a pasik... inkább nem is mondok semmit.

Ne abból legyen önbizalmad, hogy naponta 10-szer leszólít valami marha, aki meg akar fektetni.

A linkelt képeken szereplő "nők" meg még csak nem is szépek, bár az utolsó még egész normálisan néz ki.

Viszont odamenni se az ilyenekhez, se hozzád nem mennék, mert az utcán való ismerkedés kb soha nem jön össze. Mindenki siet valahova állandóan, így nincs értelme megállítani...

2013. máj. 19. 09:44
 34/49 anonim ***** válasza:
51%
Én egyik "típusba" sem tartozom mégis elég sok embernek bejövök. Viszont elég ostobaság általánosítani.
2013. máj. 19. 11:11
 35/49 anonim ***** válasza:
51%
Újabb provokáció és általánosítás...
2013. máj. 19. 11:17
 36/49 anonim ***** válasza:
A fősulin elég lányos szakra járok, tele van ilyennel az előadó. 391 pont volt a határ, nem állítom, hogy mind zseni, de hülyének semmikképpen nem mondanám egyiket se. És képzeld! Több smink, több magány. Ez saját megfigyelés, de a legszebbeknek nincs senkijük. Van, akinek már évek óta.
2013. máj. 19. 11:19
 37/49 anonim ***** válasza:
A szorgalom és az értelem azért nem ugyanaz. ;) Küld el őket hozzánk, nálunk meg szinte csak pasi van... :D Bár megértem, hogy nem sok nő akar mérnök lenni...
2013. máj. 19. 12:21
 38/49 anonim ***** válasza:

nekem szép de visszafogott de vmilyen szinten szexéhes kéne

irigy is vagyok arra a haveromra aki talált ilyet :D

f19

2013. máj. 19. 14:13
 39/49 anonim ***** válasza:

Van amelyik kép nem gyere be, de 3 képpel nicns semmi baj.

Szóval! féltékenyek vagyunk mi? :)

2013. máj. 19. 15:12
 40/49 A kérdező kommentje:

#25 Én is pont erre gondoltam. Hogy a legtöbb ilyen kinézetű lányhoz ilyen irritáló viselkedés társul. És mégis ez jön be a legtöbb srácnak...

#26 Nem vagyok egy "visszahúzódó kis sarokban pityergő nő" sem. Magabiztosan járok és mindig mosolygok. Ellentétben ezekkel a lányokkal, akik csak kacsapofát vágnak és mindenkit lenéznek aki nem annyira divatos mint ők. Könnyű sok pénzből jól kinézni... én nem engedhetem meg magamnak, hogy drága, divatos ruhákban járjak. Ez bosszant, hogy hamarabb veszik észre azokat, akik jól öltözködnek (mert természetesen jól néznek ki) mint azokat akik nem öltöznek olyan divatosan.

#28 Nem szeretnék páwa barátot. Egy normális srácot szeretnék, aki nem divatb*zi, de úgy látom még a normális srácoknak is az ilyen típusú lányok jönnek be.

Nem ülök otthon állandóan, sokszor eljárok otthonról. Bulizni nem járok olyan sűrűn (nem szeretek) és nem is ott szeretnék ismerkedni.

#30 Ilyen lánynak se mondanám magam. Kezdem azt hinni, hogy mindenki csak hazudott és nem is vagyok szép...

#33 Jó, egy kicsit túlzás volt, hogy zavar, hogy nem állnak sorban előttem a pasik. Csak egy kicsit rossz érzés látni, hogy az ilyen lányokat sokkal többen megnézik és hamarabb lesz barátjuk mint nekem.

#39 Neked is azt válaszolnám, amit a 33-asnak.

2013. máj. 19. 15:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!