Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az ilyen típusú lányok jönnek be a fiúknak? SOK KÉP!
Hosszú, egyenes barna haj, barna bőr, vékony, nagyon jó test, divatos ruhák... plázákban sokat látni ilyen típusú csajokat. Egy pár példa:
Sajnos nem vagyok olyan határozott... jó is lenne.
Kevés megértő szándékkal? Ezt meg miből gondolod?
A depressziós beütés stimmel, de kétlem, hogy annyira szembetűnő lenne az utcán, hogy emiatt ne akarnának leszólítani.
Én felnőtt nő vagyok, nem ez a korosztály, amit a képen mutattál. De az ilyen lányoktól rosszul vagyok ha látom őket, nyávogva beszélnek, karjukon lóbálják a "pláza táskát", és nagyon irritálóak!
Kérdező, örülj hogy nem hasonlítasz rájuk:) És majd megtalálod a hozzád való pasit is, aki meg ezekre a ribizlikre bukik, azok nem is hozzád valók:)
Utolsó, kicsit eltúlzod a dolgot! Azért a sarokban meghúzódó, pityergő nő és a ribizlik között van átmenet is, nem gondolod?
Vannak értelmes, csinosan, ízlésesen öltözködő, csinos és szép lányok is, akikkel még beszélgetni is lehet!Akikbe szorult csöppnyi értelem is!
Az utolsó csajjal nem tudom mi a bajod..a többi elég undorító.
Na de egyvalamit nem értek:mint leírtad ezek a lányok a páwáknak tetszenek.
Most akkor páwa barátot szeretnél?
Amúgy nem tudom mennyi lehetőséget adsz a pasiknak a kezdeményezésre.(programok,bulik stb.) Ha csak ülsz otthon és várod,hogy becsöngessen a herceg,akkor ne csodálkozz.
Az utcán ne várd a kezdeményezést.Ott kb. senki sem próbálkozik,mert a v95 %-ban jön a visszautasítás..
Mert csak ilyen ócska ribancokat látni.
18/f
inkább az ilyen csajok jönnek be, nem a ribizlik. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!