Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az ilyen típusú lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az ilyen típusú lányok jönnek be a fiúknak? SOK KÉP!

Figyelt kérdés

Hosszú, egyenes barna haj, barna bőr, vékony, nagyon jó test, divatos ruhák... plázákban sokat látni ilyen típusú csajokat. Egy pár példa:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 19. 02:33
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
A válaszaidból úgy tűnik, nagyon határozott, egyéniség vagy, de kevés megértő szándékkal és egy kis depressziós beütéssel. Na, ez kicsit taszítja a fiúkat.
2013. máj. 19. 04:04
 22/49 A kérdező kommentje:

Sajnos nem vagyok olyan határozott... jó is lenne.

Kevés megértő szándékkal? Ezt meg miből gondolod?

A depressziós beütés stimmel, de kétlem, hogy annyira szembetűnő lenne az utcán, hogy emiatt ne akarnának leszólítani.

2013. máj. 19. 04:16
 23/49 anonim ***** válasza:
69%
egy irigy kis harpia vagy , ez a szomoru helyzet
2013. máj. 19. 04:19
 24/49 A kérdező kommentje:
Akkor az vagyok...
2013. máj. 19. 04:20
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

Én felnőtt nő vagyok, nem ez a korosztály, amit a képen mutattál. De az ilyen lányoktól rosszul vagyok ha látom őket, nyávogva beszélnek, karjukon lóbálják a "pláza táskát", és nagyon irritálóak!

Kérdező, örülj hogy nem hasonlítasz rájuk:) És majd megtalálod a hozzád való pasit is, aki meg ezekre a ribizlikre bukik, azok nem is hozzád valók:)

2013. máj. 19. 05:21
 26/49 anonim ***** válasza:
Talán azért jönnek be az ilyen csajok, meg van bennük annyi egoizmus(túlmegy az egészséges határon, de van bennük), hogy meg merjék mutatni magukat. Csak akkor veszek észre egy csajt, ha jelzi, hogy jelen van, egy visszahúzódó kis sarokban pityergő nőhöz később megyek oda, mint ahhoz, aki egyértelműen jelzi nekem, hogy "igen, én itt vagyok, szabad préda vagyok". Igazából a kérdést sem értem, páváskodásnak hívod, pedig a páva is azért mereszti a tollait, hogy a tojók észre vegyék, hogy ott van, ő készen áll bármire. Az egy más kérdés, hogy mennyire viszik ezt túlzásba, vagy nem, de ha jó teste van, van pénze divatos ruhákra, pont lesz@rja, mások mit gondolnak róla, meg fogja mutatni magát.
2013. máj. 19. 06:38
 27/49 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, kicsit eltúlzod a dolgot! Azért a sarokban meghúzódó, pityergő nő és a ribizlik között van átmenet is, nem gondolod?

Vannak értelmes, csinosan, ízlésesen öltözködő, csinos és szép lányok is, akikkel még beszélgetni is lehet!Akikbe szorult csöppnyi értelem is!

2013. máj. 19. 06:53
 28/49 anonim ***** válasza:

Az utolsó csajjal nem tudom mi a bajod..a többi elég undorító.

Na de egyvalamit nem értek:mint leírtad ezek a lányok a páwáknak tetszenek.

Most akkor páwa barátot szeretnél?

Amúgy nem tudom mennyi lehetőséget adsz a pasiknak a kezdeményezésre.(programok,bulik stb.) Ha csak ülsz otthon és várod,hogy becsöngessen a herceg,akkor ne csodálkozz.

Az utcán ne várd a kezdeményezést.Ott kb. senki sem próbálkozik,mert a v95 %-ban jön a visszautasítás..

2013. máj. 19. 08:36
 29/49 anonim ***** válasza:

Mert csak ilyen ócska ribancokat látni.

18/f

2013. máj. 19. 08:53
 30/49 anonim ***** válasza:

[link]

inkább az ilyen csajok jönnek be, nem a ribizlik. 18/F

2013. máj. 19. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!