Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják itt egyesek, hogy aki csak leírja a tényeket: hogy alacsony, dagadt és ocsmány ember senkinek sem kell, az soha nem is próbált meg változtatni?
Anas egy igazi no, nagyon szeretem ot a valaszai miatt. Draga Anas, jol latod.
Kerdezo nem bantani akarunk csak egeszsegesen seggbe rugni, hogy tegyel a dolgokert mert igy semmire nem viszed.
Lehet, hogy megpróbáltál lefogyni, de visszahíztál. Akkor miről beszélünk?
Egyébként elolvastam a kérdést, de már kívülről fújom ezt a sztorit, hogy "én minden megtettem, de kell a pozitív visszajelzés"
Nem bírom, ha valaki ilyen tehetetlen. Engem az ösztönöz, hogy minél jobb, szebb, okosabb legyek. És ezen nem változtat, hogy van-e kapcsolatom. Pedig kaptam már jó néhány csúnya dolgot pasiktól. Benned ez a jobbá válási ösztön nincs meg, csak hisztizel.
Te vagy az, aki mindenhova kiírja, hogy nem kell senkinek, mert alacsony, kövér és ronda, azt nekiállsz mentegetőzni, meg osztani a "háde én azt nemakarom" dolgokat, szégyenletesen kicsi az akaraterőd. Legalább megmented a világ összes nőjét attól, hogy összefusson egy ilyen lénnyel.
Senki nem fog megsajnálni és tokáidba kapaszkodni katartikusan, csak mert itt sajnáltatod magad naphosszat, legfeljebb hozzád hasonló roncsok, bár szerintem ők is vannak annyira eszesek, hogy kerülik a maguk fajtáját.
Te meg javaslom nézz meg alulról egy vonatot, legalább csöndbe maradsz és könnyebb leszel pár száz kilóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!