Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek az ilyen ducibb lányok? (kép)
egy ismerősöm a csaj,nem kérek kioktatást,irigy se vagyok,csak nem értem,miért az ilyen hájribik kellenek a pasiknak...
#45 ezen a linkem megnézheted, hogy miért NEM manipulált a kép (azon kívül amit fent már írtam)
Szerintem nagyon szép lány, bár kép alapján furcsa, hogy mennyien azt mondják, hogy mennyire jól néz ki, de ha odaírnád, hogy járnátok olyan lánnyal, aki 167 cm-hez 70 kg, akkor az lenne a válasz, hogy fujj, kövér, pedig ő is lehet annyi, mégis SEXY. Érted, sexy! Lányként mondom ezt.
Egyébként arra vagy kíváncsi, hogy a TE palidnak bejön-e. Igen, bejön neki, különben miért járt volna vele?
Egyébként ha nem fejezed be ezt a gyűlölködést, ne csodálkozz, ha őt választja a srác. A hapsik lesz*rják ezt a rib*nc, hájr*bi meg mit tudom én mi témát. Ők ezt sima gyűlölködésnek, irigységnek veszik. Savanyú a szőlő, ugye?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!