Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek bejönnek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejönnek az ilyen ducibb lányok? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

egy ismerősöm a csaj,nem kérek kioktatást,irigy se vagyok,csak nem értem,miért az ilyen hájribik kellenek a pasiknak...

2013. máj. 16. 23:25
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Mellesleg megkérdezhetnéd, hol vette ezt a ruhát, nagyon bejövős. (Bocs az OFFért)
2013. máj. 16. 23:56
 32/49 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, és látom, hogy nem kövér! Vékony, és nőies. Igaz nagy mellei vannak, attól lehet súlyosabbnak tűnik.

Te meg mi a francért foglalkozol a pasid-jelölted exeivel? Csak mert az ex, már lehet ócsárolni, hogy hájribi? Te láttál már valódi duci nőt? Mert nekik az arcukon is látszik a súly, neki teljesen átlagos feje van, és vékonyak az ujjai is.

Én kíváncsi lennék a te alakodra is :D

2013. máj. 17. 00:06
 33/49 anonim ***** válasza:
ennek a lánynak gyönyörű alakja van, megértem, hogy féltékeny vagy, és azért viselkedsz ilyen gusztustalanul. ha ilyen exe lenne a pasimnak, engem is megenne a sárga irigység.
2013. máj. 17. 00:45
 34/49 anonim ***** válasza:
95%
Annyira jól néz ki egy ilyen alak, sokkal jobb, mint egy vékony se melle-se segge csaj. Ja, amúgy meg cseppet sem vagy előítéletes: "mindig utáltam(!!) a szőke, nagymellű, tetovált lányokat"... :') Nőj fel, drága!
2013. máj. 17. 00:47
 35/49 anonim ***** válasza:

Szerintem nem duci! És igen, bejövős!

F.

2013. máj. 17. 00:50
 36/49 anonim ***** válasza:
0%
Nem duci kategória! Van rajta felesleg, az látszok, hogy hatalmas segge van! Én azért b@sznám, mert jól néz ki! Pár éjszakát ellennénk, aztán dobnám a fenébe! :)
2013. máj. 17. 00:55
 37/49 anonim ***** válasza:
Ez 2 barbibaba egybegyúrva. Más probléma nincs vele, normális női alkat.
2013. máj. 17. 01:04
 38/49 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nekem van gond a látásommal, de ezen a képen egy duci nõt sem látok.
2013. máj. 17. 01:08
 39/49 anonim ***** válasza:
nekem nem... sztem is hájas és lógós csöcse van. nem kéne :D
2013. máj. 17. 03:12
 40/49 anonim ***** válasza:
Az egyik az hogy egyáltalán nem hájas,hanem nőies,nem pedig csontkollekció végre ! ;) A másik hogy elég nagy ...t vagy hogy felraksz másról képet hogy elemezzék ! És a harmadik hogy leírod magadról hogy irigy vagy nem kicsit ;)
2013. máj. 17. 08:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!