Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek az ilyen ducibb lányok? (kép)
egy ismerősöm a csaj,nem kérek kioktatást,irigy se vagyok,csak nem értem,miért az ilyen hájribik kellenek a pasiknak...
a nők ízlése van elcseszve ilyen téren. amíg valakinek nincsenek álló helyzetben hurkái, meg keskenyebb a dereka mint a csípője és a melle addig pont jó.
bár személy szerint nekem meg pont a vékonyabbak jönnek be, szóval köszi az általánosítást. :)
én bármit elmondok erről a csajról,csak szakadjon már le róla(a róla való dumáról) a srác..
nem viselem el az ilyeneket,mindig utáltam a szőke nagymellű,tetovált ribiket,erre beköszön egy ilyen ex
én szeretem a ducikat, de a vékonyabbakat is mondjuk
F19
Ez a lány messze van a ducitól.
Egyébként nem irigy vagy, hanem féltékeny.
Mi bajod a csípője méretével? Szerinted arról egyébként tehet? Látszik, hogy nem hájas ott sem, az csak a csípőcsont alatta, meg normál mennyiségű hús.
Egyébként nem szép dolog idegenek fényképét felhasználni más oldalakon, mert aki ismeri, az erről már simán felismerheti, másoknak úgyse lényeg.
Semmi hájas nincs ezen a nőn, te vagy féltékeny, ennyi. Vagy anorexiás, ha hájasnak tartod, szerintem fontold meg ezt az eshetőséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!