Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek bejönnek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejönnek az ilyen ducibb lányok? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

egy ismerősöm a csaj,nem kérek kioktatást,irigy se vagyok,csak nem értem,miért az ilyen hájribik kellenek a pasiknak...

2013. máj. 16. 23:25
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%

a nők ízlése van elcseszve ilyen téren. amíg valakinek nincsenek álló helyzetben hurkái, meg keskenyebb a dereka mint a csípője és a melle addig pont jó.

bár személy szerint nekem meg pont a vékonyabbak jönnek be, szóval köszi az általánosítást. :)

2013. máj. 16. 23:31
 22/49 anonim ***** válasza:
Add már meg az elérhetőségét.:)
2013. máj. 16. 23:32
 23/49 A kérdező kommentje:

én bármit elmondok erről a csajról,csak szakadjon már le róla(a róla való dumáról) a srác..

nem viselem el az ilyeneket,mindig utáltam a szőke nagymellű,tetovált ribiket,erre beköszön egy ilyen ex

2013. máj. 16. 23:35
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
csak 2 mell látszik ez alapján kéred a véleményt?? a lába se látszik se a hasa a keze..
2013. máj. 16. 23:35
 25/49 A kérdező kommentje:
ezt tudtam fb-ről leszedni,mielőtt deaktiválta magát,bocs...
2013. máj. 16. 23:36
 26/49 anonim ***** válasza:
Akkor várom a nevét, lakhelyét, és egy kis élettörténetet róla priviben.:P:)
2013. máj. 16. 23:36
 27/49 anonim ***** válasza:

én szeretem a ducikat, de a vékonyabbakat is mondjuk

F19

2013. máj. 16. 23:37
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

Ez a lány messze van a ducitól.

Egyébként nem irigy vagy, hanem féltékeny.

2013. máj. 16. 23:39
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
Még rosszindulattal sem nevezném ducinak a képen látható csajt.
2013. máj. 16. 23:49
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

Mi bajod a csípője méretével? Szerinted arról egyébként tehet? Látszik, hogy nem hájas ott sem, az csak a csípőcsont alatta, meg normál mennyiségű hús.

Egyébként nem szép dolog idegenek fényképét felhasználni más oldalakon, mert aki ismeri, az erről már simán felismerheti, másoknak úgyse lényeg.

Semmi hájas nincs ezen a nőn, te vagy féltékeny, ennyi. Vagy anorexiás, ha hájasnak tartod, szerintem fontold meg ezt az eshetőséget...

2013. máj. 16. 23:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!