Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak bejönnek a kicsit ducibb lányok?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú, de láttam a volt barátnőjéről egy képet és teljesen modell alakja volt. Rajtam van egy kis felesleg. A fiúknak fontosabb a külső?2008. szept. 20. 23:37
1/9 anonim válasza:
Husi kell, de nem fölösleg formájában.
2/9 anonim válasza:
Biztos hogy vannak pasik akinek az ilyen csajok jobban tetszenek mint a csontkollekciók. Nekem is a ducibb csajok tetszenek, bár én lány vagyok:D
3/9 anonim válasza:
Van olyan fiú, akinek nem is kicsit.
4/9 anonim válasza:
én mindig is ducibb voltam, sosem volt ebbol gond..
szerintem elsosorban az onbizalom, meg a jofejseg szamit, meg hogy hogy tudod magad el(ő)adni. az sokkal tobbet nyom a latban.
amugy meg en ugy tartom, hogy negyven ev mulva mindenki ronda lesz, fuggetlenul alaktól, meg minden mastol, olyan par kell, akivel akkor is boldogan elsz, es nem gyilkoljatok egymast.
5/9 anonim válasza:
Nem baj, ha ducibb vagy, de ne öltözz slamposan, mert az viszont nem szép. Egy ducibb csajnak gondolom nagyobb a cicije, kerekebb a feneke, ezeket kell mutogatni, a többit pedig "ügyesen" elfedni...
6/9 anonim válasza:
Szerintem minden férfinak más tetszik, sajnos a divat megköveteli hogy az a vonzó nő aki vékony, pedig ez nem igaz. Akik már nagyon teltek, slamposak, igénytelenek, azok viszont nem kívánatosak, és nem sok mindenkinek kellenek. Sztem ha egy kicsit ducibb nő kisminkeli magát, divatosan hordja a haját, a szépen és csinosan öltözködik, (a ciciket kiteszi:D), mosolygós, és van kisugárzása, simán lehet olyan vonzó mint egy vékony csaj, és kapkodnak utána a férfiak. Nem vagyok duci, inkább olyan kis húsos, de engem az nagyon idegesít hogy mindenhol, TV-be, újságba, plakátokon, csak a tökéletes alakú csajokat lehet látni, és ezzel a ducibbaknak csökken az önbizalmuk, sőt még nekem is, dehát nyílván feleslegesen, mert a szerelem nem függ kilóktól, és ha belédszeret a srác, nagyívből le...-ja majd a csontkollekció volt barátnőjét, és te leszel neki a legszebb a világon :-)
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!
2008. szept. 21. 14:34
8/9 anonim válasza:
Hát biztos hogy először midnenki a külsejéről itél meg vkit de nem ez a lényeg hanem belső tulajdonságokat is figyelembe kell vennilehett h vki ugy néz ki akár 1 toppmodel de 1 beképzeld hülye picsa,másnak pedig nem olyan szép az alakja de megértő kedves,rendes lány.szerintem ne aggódj hogy emiatt elitél vlaki amiért nem vagy 1csonkollekcio,mert ujjabul legtöbben ahoz hasonlitanak...
9/9 anonim válasza:
Ne feledd: Az első osztály a párnázott, a fapados pedig... Én sem szivesen feküdnék rá egy oan csajra aki elől deszka, hátul léc. Még a végén kidörzsölné a medencecsontomat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!