Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ami történt az én hibám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ami történt az én hibám is, vagy csak az ővé? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szóval elmentünk egy buliba és eléggé sokat ittunk. Az egyik ismerősöm felajánlotta hogy haza vissz, mert hogy ő csak két pohárral ivott. Kb három hete ismerem a srácot mindig rendes volt, kedves előzékeny. Így bele mentem. Csakhogy nem egyenesen haza vitt hanem ki a város szélére. Olyan sötét volt hogy semmit se láttam. Szédültem és alig bírtam nyitva tartani a szememet. Éreztem hogy megcsókol és benyúl a blúzom alá. Nem akartam de nem volt erőm ellen állni. Így csak hagytam hogy azt tegyen amit akar. Miután végzett haza vitt. Én meg azóta azon töröm a fejemet hogy most ami történt az mi is valójában. Hiszen nem mondtam ki hogy nem akarom, de azt se hogy igen. Igazából nem akartam de olyan részeg voltam hogy beszélni se volt erőm. Úgy érzem ami történt az főleg az én hibám. Nem kellett volna elmennem vele, ellenkeznem kellett volna. Azóta már találkoztunk egyszer és úgy tett mintha mi se történt volna.
2013. máj. 16. 12:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

helyes, legyen még több áldozat. Legyen még több lelki roncs. Csak mert félsz, hogy téged hurcolnak meg, mert megerőszakoltak. Erre nem tudok mit mondani...

Iránban így honorálják a nemi erőszakot:

http://www.youtube.com/watch?v=K8y7VNL-FhU

Biztos bennük van a hiba...

2013. máj. 17. 13:12
 22/28 anonim ***** válasza:

21-es.

Megnézted a videót? A végén írják, hogy a legfelsőbb bíroság ártatlannak találta az illetőt. De már addigra kivégezték.

Amúgy sem hiszem, hogy pont Irán lenne a követendő példa ahol a nőknek kb 0 joguk van.

2013. máj. 17. 13:38
 23/28 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom azokat a lányokat akiknek ezt kell átélniük. De én nem fogok feljelentést tenni, nem látom értelmét. Hiszen én is hibás vagyok. Legalábbis abban hogy többet ittam és beszálltam a kocsiba. Ám ez még senkit sem jogosít fel arra hogy ilyet tegyen. Mostmár mindegy ami történt megtörtént. Tovább kell lépnem rajta. Az lesz a legjobb ha elköltözöm egy másik városba, és új életet kezdek. Köszönöm a válaszokat.
2013. máj. 17. 20:10
 24/28 anonim ***** válasza:

Nyilván nem kérhetek tőled olyat, hogy ez után még tedd ki magadat annak, hogy el kell viselned a nyilvánossá tételből fakadó konfliktusokat.

De mint mondtad: nem feltétlen egyedi esetről van szó. Más lányok is így járhatnak. Én szeretném ezt megelőzni, ha van rá lehetőségem.

És NEM a te hibád, ezt minden normális ember beláthatja! Kicsit sem! Nem!

2013. máj. 17. 21:26
 25/28 anonim ***** válasza:

Még ezt így ajánlom olvasásra:

[link]

2013. jún. 11. 03:16
 26/28 A kérdező kommentje:
Terhes vagyok, és fogalmam sincs mit tegyek? Nem mondtam el senkinek ami történt. Az se biztos hogy ő az apa. Azóta ugyan is több szexuális kapcsolatom volt már.
2013. jún. 28. 13:12
 27/28 anonim válasza:
Megerőszakolt és te az élvezettől nem tudtál beszélni. ugye így történt?
2013. jún. 28. 13:13
 28/28 A kérdező kommentje:
Erre sajnos nem igazán emlékszem. De már nem is ez a lényeg. Megtörtént és kész. Most a kérdés az mi legyen a gyerekkel, akinek azt se tudom ki az apja.
2013. jún. 28. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!