Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ami történt az én hibám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ami történt az én hibám is, vagy csak az ővé? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szóval elmentünk egy buliba és eléggé sokat ittunk. Az egyik ismerősöm felajánlotta hogy haza vissz, mert hogy ő csak két pohárral ivott. Kb három hete ismerem a srácot mindig rendes volt, kedves előzékeny. Így bele mentem. Csakhogy nem egyenesen haza vitt hanem ki a város szélére. Olyan sötét volt hogy semmit se láttam. Szédültem és alig bírtam nyitva tartani a szememet. Éreztem hogy megcsókol és benyúl a blúzom alá. Nem akartam de nem volt erőm ellen állni. Így csak hagytam hogy azt tegyen amit akar. Miután végzett haza vitt. Én meg azóta azon töröm a fejemet hogy most ami történt az mi is valójában. Hiszen nem mondtam ki hogy nem akarom, de azt se hogy igen. Igazából nem akartam de olyan részeg voltam hogy beszélni se volt erőm. Úgy érzem ami történt az főleg az én hibám. Nem kellett volna elmennem vele, ellenkeznem kellett volna. Azóta már találkoztunk egyszer és úgy tett mintha mi se történt volna.
2013. máj. 16. 12:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
53%

Ja, hogy már 3 teljes hete ismered???

Te vagy nagyon buta vagy, vagy az egész kérdés kamu.

2013. máj. 16. 12:38
 12/28 anonim ***** válasza:
azért valami nemi beteg szűrésre menj el, mert ki tudja, nem adott-e némi ajándékot... tripper és társai...
2013. máj. 16. 12:39
 13/28 anonim ***** válasza:

Téged konkrétan megerőszakoltak.

BTK "197. §491 (1) Aki mást erőszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel közösülésre kényszerít, vagy más védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát közösülésre használja fel, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Persze, ha neked úgy jobb feldolgozni, hogy "csak" szex volt, akkor jó. Csináld azt. Őszintén, így utólag (ha konkrétan a kijózanodás után nem fordultál orvoshoz, rendőrséghez) már nem tehetsz sok mindent, mert nem bizonyítható.

Ettől függetlenül egy levélben én a helyedben leírnám neki, hogy feljelented nemi erőszakért és beidézed a fenti BTK-t és hogy fogadjon ügyvédet, készüljön a sittre. Még azt is behazudnám, hogy másnap orvosi látleletet vettél és mind az itas állapot (erre tanuk is), mind a nemi közösülés bizonyítást nyert.

Ez persze nem igaz, de ezt ő nem tudhatja! Szóval valószínűleg okozol vele pár álmatlan éjszakát az illetőnek. Én ezt megtenném a helyedben.

Egyébként meg sosem értettem, hogy valaki miért issza seggrészegre magát. Idegen kocsijába sem szállunk be. Ki is nyírhattak volna.

2013. máj. 16. 13:14
 14/28 anonim ***** válasza:

Nagyon gáz, hogy ennyi válaszoló hibáztat téged. A nemi erőszak SOHA nem az áldozat hibája. Tény, hogy vigyázni kell magunkra, de ha egy tízezressel a kezemben sétálok éjszaka, akkor sem én vagyok a bűnös azért, ha kést kapok a hátamba a pénzért!

Jelentsd fel a srácot, ha nyomaszt a dolog, beszélj egy pszichológussal és örök életedre verd ki a fejedből, hogy ez a te hibád volna!

És többiek is: Ne merjetek bármilyen szempontból hibáztatni valakit, akit megerőszakoltak! Képzeljétek el, hogy a húgotokkal csinálják ezt! Akkor is azt mondanátok, hogy 'úgy kell neki'? Ezzel gyakorlatilag biztatjátok a srácokat, hogy 'Tessék csak, menjetek el bulikba, ültessétek be az autótokba azt a lányt, aki egy pohárral többet ivott a kelleténél és így nem tud ellenkezni és ERŐSZAKOLJÁTOK MEG!'

Hánynom kell ettől a hozzáállástól.

Ha bárkinek szüksége van segítségre, neten rákereshettek a NANE-re vagy hasonlókra, tudtok kivel beszélni és segítséget kérni. De ha ezen múlik, nem mertek ilyen lépést tenni egyedül, írjatok nekem és megpróbálok segíteni. Van elég dolgom és bajom nekem is az életben, de ez ellen megpróbálok mindent megtenni, amit lehet!

2013. máj. 16. 13:51
 15/28 anonim ***** válasza:
Nem értem mit szórakozol... megerőszakolt!! Jelentsd fel!
2013. máj. 16. 14:02
 16/28 anonim ***** válasza:

"A nemi erőszak SOHA nem az áldozat hibája."

nem konkrétan a kérdezőre vonatkoztatva, de akkor sem az áldozat hibája, ha pl. "kissé" ribisen öltözik, kihívóan viselkedik, stb? nem mentegetni akarom az erőszakelkövetőket, de vannak lányok, akik nagyon sokat tesznek azért hogy megerőszakolják őket...

2013. máj. 16. 15:45
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy "sokat tesznek azért, hogy megerőszakolják őket..." vagy ""kissé" ribisen öltözködik". Ha egy nő meztelenül futkos előtted, akkor is bűntény megerőszakolni. Ha "ráutaló" magatartást folytat, pl belegyezik, vetkőztetés, simogatás, csók, stb és aztán visszakozik, akkor is ugyan olyan bűntény erőszakot tenni rajta! Itt nincs mentő körülmény.
2013. máj. 16. 16:32
 18/28 anonim ***** válasza:

Köszönöm az előzőnek, így van:

Nincs mentőkörülmény! A megerőszakolás nem olyasvalami, ami ellen a férfi nem tud tenni, amit "muszáj neki"! Ha a gatyájába élvez egy nő látványától, az a teste reakciója. De ha kinéz egy kiszolgáltatott nőt, testi erejét felhasználva annak akarata ellenére leteperi, levetkőzteti, majd megdugja a lányt, azt ő maga ELDÖNTÖTTE, és csak ő a felelős érte.

-

Akik úgymond ribisen öltözködnek, azok azért próbálnak tenni, hogy valaki kívánja őket és szeretkezzen velük. De a szexuális erőszak NEM szex! És a legkevésbé olyan, amire az illető valaha is vágyott volna!

2013. máj. 16. 20:49
 19/28 anonim ***** válasza:

csak egy kicsit vitatkoznék, mert csak elméleti a kérdésem.

abból indultam ki, hogy vannak olyan lányok (és itt most tökmindegy, hogy tizenéves, fiatalabb vagy akár húszon, harmincon túli), akik baromira nincsenek tisztában azzal, hogy ha egy kihívó ruhát vesznek fel, azzal tulajdonképpen hergelik a férfiakat. az egy jelzés arra, hogy "kapható vagyok bizonyos dolgokra". ha közben a csaj nem így gondolja, de mégis így öltözködik és viselkedik... szóval nem mentegetni akarom az erőszaktevőket, nyilván nem. én nem erőszakolnék meg soha senkit. de valahol meg azt érzem, hogy egy kiéhezett és tulajdonképpen agyilag felhúzott férfi nem minden esetben tudja kontrollálni magát. főleg ha az értelmi színvonala is egy kicsit az átlag alatt van.

lányok, vigyázni kell, mit mutattok és mit adtok magatokból. túl sok a perverz és túl kevés a visszatartó erő...

2013. máj. 17. 08:55
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem fogom feljelenteni, mégis minek hogy mindenki megtudja azt hogy milyen ostoba voltam és elmentem vele. Úgy is mindenki engem okolna. Akkor meg mi értelme lenne, csak hogy engem is meghúrcoljanak. A vége úgy is az lenne, hogy megúszná mert ami történet az én hibám volt. Mert a mai társadalomnak nagyobb bűn az ha a lány iszik vagy rövid szoknyát húz mint az ha megerőszakolják. Én ebből nem kérek. Inkább elfelejtem, tovább lépek és kész. Mindenkinek ez lesz a legjobb. A sors úgy is megbünteti azt aki ezt tette, az ilyenek nem állnak le és előbb útóbb valaki majd megleckézeti. Én pedig ott leszek és végig nézem.
2013. máj. 17. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!