Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt 30 év feletti nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt 30 év feletti nők?

Figyelt kérdés

A kérdés adott.

Kíváncsi lennék, hogy itt a szex kategóriában is vannak-e aktívan ide irkáló hölgyek.

Amire még kíváncsi vagyok, az az életkor, és miért járnak ide.

Őszinte válaszokat kérek :)

2013. máj. 16. 11:06
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Egy kicsit félrement ez az egész, és némi magyarázatra szorul.

Volt egy ismerősöm, aki párkereső oldalakat megunva, itt próbált ismerkedni.

Az ok igen egyszerű volt, ha olyan pasit talál aki itt segít a többieknek, már nem lehet önző idióta.

Be is jött, 3 éve házasok...

Viszont olyan ismerősöm is van, aki vadászni jár ide, és neki is bejött.

A kíváncsiságom lényege az volt, hogy a nőkben is felmerül ez a fajta hozzáállás?

2013. máj. 16. 15:44
 22/28 anonim ***** válasza:
Az ismerkedés nem azon múlik, hogy milyen oldalon vagy. :) Aki nyitott az ismerkedésre (házasként vagy nem házasként) az bárhol tud ismerkedni, ez itt csak egy lehetőség a sok közül. Aki meg nem nyitott, annak tökmindegy, hogy hányan nyomulnak rá. :)
2013. máj. 16. 15:47
 23/28 anonim ***** válasza:
Érdekes nekem egy pasi sem ír, hogy megdugna, talán mert nem látják, hogy milyen jó nő vagyok. Általában ennél jóval finomabban közelítenek még itt is... lehet a válaszaim miatt..
2013. máj. 16. 15:49
 24/28 anonim ***** válasza:
# 23: Szerencséd van. :) Pont ez a vicc, hogy teljesen látatlanul, anélkül hogy a legminimálisabb infóval rendelkeznének (lakhely, kor, kinézet) már ajánlkoznak. Meglehetősen nyitott vagyok szexuális témákban, de ez korántsem jelenti azt, hogy bárkit bevállalnék! :) Nagyon nem! :)
2013. máj. 16. 15:58
 25/28 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom. Nekem eszembe sem jutott hogy ide csak azok írnak akik szexuálisan függetlenek. És tulajdonképpen párt keresnek. "Amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted." Ez nem tükrözi hogy én most tulajdonképpen felkínálom magam !!!Bocsi hogyha ezt sugaltam volna bárkinek is.
2013. máj. 16. 17:44
 26/28 anonim ***** válasza:

Az elején én is csak szórakozni jártam ide. Később már ismerkedni,barátkozni. Sokkal jobb mint a társkeresőn. Ott mindenki dugni akar itt viszont nem. Egy kérdés/válasz kapcsán kapok privát leveleket és ismerkedem. Most is pár napja beszélgetek egy pasival és nagyon szimpatikus. Sok mindenről beszélünk,de a szex még nem került szóba. ez nagyon tetszik)

Független 41/N

2013. máj. 18. 22:51
 27/28 anonim ***** válasza:
Azért járok ide mert szívesen adok tanácsot fiatalabbaknak. Szerintem ha anno nekem pár értelmes, idősebb nő segített volna egy kicsit, sok hülyeséget kihagytam/megspóroltam volna:-) Sok dlgot meg nem hagytam volna ki:-)
2013. máj. 19. 00:10
 28/28 anonim ***** válasza:

ja, 36/N (az előző)

ismerkedni ismerkedős oldalon szoktam inkább, de nem zárkózom el az ismerkedéstől sem (elvileg, bár még nem ismerkedtem innen)

2013. máj. 19. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!