Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 feletti pasik! Zavar titeket, ha a lány abszolút követi a divatot?
Csak ruházkodásban, a haja és a sminkje mindig természetes. Köszi!
26L
Ruha:
Nekem mindegy, ahogy jól érzi magát, lehet akármi.
Smink:
Nem szeretem, ha ki van festve, szolídan okés, de ne legyen centis vakolat.
Haj:
Ha nem foglalkozik vele túl sokat, akkor oké. Nem azt mondom, hogy hanyagolja, de azért ne az legyen, hogy "jaaaaaaj, a páratartalom 60% felett van. Be fog göndörödni a hajam. Én nem megyek..." Na ilyenkor az agyam ledobja az ékszíjat.
28 vagyok és nem zavar
egy nő adjon magára de ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy divatosan kell öltözködnie
barátnőm turkálókból is olyan csinosan fel tud öltözni, hogy ihaj
Nem, nem zavar. Annyi hogy ne úgy nézzen ki mint Barbi a póni lovon és ne legyen az a nagy kacsaszája.
28/f
Ha ész nélkül követi a divatot, azaz mindent felhúz magára anélkül, hogy mérlegelné, neki jól áll-e, csak azért mert "ez a divat".... az NEM tetszik.
Ha az aktuális divatból csak azt "teszi magáévá", ami az alkatának is megfelelő, akkor és addig oké.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!