Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt 30 év feletti nők?
Figyelt kérdés
A kérdés adott.
Kíváncsi lennék, hogy itt a szex kategóriában is vannak-e aktívan ide irkáló hölgyek.
Amire még kíváncsi vagyok, az az életkor, és miért járnak ide.
Őszinte válaszokat kérek :)
2013. máj. 16. 11:06
11/28 anonim válasza:
Szívesen eldumálgatnék valamelyikötökkel!
12/28 A kérdező kommentje:
Most azért meglepődtem :)
És a párjaitok mit szólnak mindehhez?
Egyikőtökben sem merült fel, hogy esetleg egy kapcsolat is összejöhet itt?
2013. máj. 16. 13:11
13/28 anonim válasza:
Nekem már jött össze izgalmas szexkalandom, 33F
14/28 anonim válasza:
4-es vagyok... Nekem tutira nem jön itt kapcsolatom össze... Annál több eszem van... én is csak ilyen lapos kúszásban figyelő vagyok, nem ismerkedni járok ide hanem elütni az időt.
15/28 A kérdező kommentje:
Azért mégsem vagytok sokan :-D
2013. máj. 16. 14:24
16/28 anonim válasza:
10-es vagyok, nekem mondjuk nincsen párom, de ha lenne is, mit szólna hozzá? Mit szólhatna hozzá?! Ez nyilván nem egy netes társ/szex partner kereső, úgyhogy szerintem nem igazán lenne mit hozzá szólnia. Ha meg mégis, akkor elmagyaráznám, hogy merre hány méter :D
17/28 anonim válasza:
44/nő vagyok. Nincs konkrét oka. Talán szeretek beszélgetni,tanácsokat adni ,persze nem tolakodóan. Jókat nevetgélni a kérdezőkön. És persze a válaszadókon is.Már persze ha nevetséges. Az életben is sok fiatalnak segítek túljutni válság helyzeteken. Szeretem ha szükség van rám. Meg hát alapból nő vagyok.Meg persze tapasztalat csere. STB:
18/28 anonim válasza:
A párom ? Ha nem dolgozik, együtt szoktuk olvasgatni ezt az oldalt.És lehet hogy olyan dologra találunk ami még nem fordult elő nálunk ezért azt megbeszéljük. Így lehet hogy rejtett kívánságok is előbújnak. Ha értitek mire gondolok.
19/28 anonim válasza:
31/N ..csak úgy, mert szórakoztat.
20/28 anonim válasza:
Egyrészt nincs mindenkinek párja, másrészt meg nem ismerkedős oldal, annak jön össze kapcsolata, aki erre nyitott. Attól, hogy napi 20 pasi ír, hogy megdugna, még nem vagyok köteles élni a lehetőséggel. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!