Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt 30 év feletti nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt 30 év feletti nők?

Figyelt kérdés

A kérdés adott.

Kíváncsi lennék, hogy itt a szex kategóriában is vannak-e aktívan ide irkáló hölgyek.

Amire még kíváncsi vagyok, az az életkor, és miért járnak ide.

Őszinte válaszokat kérek :)

2013. máj. 16. 11:06
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Én 31 vagyok. Úgy tetted fel a kérdést, mintha mi öregek lennénk. :) Miért járunk ide? Hmmmm. Jó kérdés. :) Szeretek a kategóriában olvasgatni, beszélgetni, nincs konkrét célom.
2013. máj. 16. 11:09
 2/28 anonim ***** válasza:

38N

Engem speciel nagyon érdekel a férfi-női szexualitás, sokat tanulok, sok tapasztalatot szerzek, és próbálok segíteni azoknak, akiknek nincsenek tapasztalataik, vagy megoldatlan szexuális problémáik vannak.

2013. máj. 16. 11:11
 3/28 A kérdező kommentje:

Én 36 vagyok, és nem tartom magamat öregnek.

Csak egyszerű kíváncsiság részemről.

Én segíteni járok ide a fiatalságnak, de természetesen az is bennem van, hogy bármi lehet :)

Azért látom nem vagytok sokan.

2013. máj. 16. 11:19
 4/28 anonim ***** válasza:
Én is 31 éves nő vagyok és szerintem te a "kisherceg" vagy... :P Bocs, hogy lelepleztelek... :D
2013. máj. 16. 11:23
 5/28 anonim ***** válasza:
Vannak.
2013. máj. 16. 11:38
 6/28 anonim ***** válasza:
Még a végén kiderül, hogy egész sokan vagyunk.:)
2013. máj. 16. 11:39
 7/28 anonim ***** válasza:
Jelen. 52/N
2013. máj. 16. 11:39
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
33 vagyok, érdekel a téma, szeretek segíteni másoknak, megosztani a tapasztalataimat.
2013. máj. 16. 11:41
 9/28 anonim ***** válasza:
47/N
2013. máj. 16. 11:58
 10/28 anonim ***** válasza:

35N

Ha van egy kis időm, és pont nincs semmi más dolgom, akkor szoktam felnézni. Néha érdekel is egy-két dolog, de az az igazság, hogy leginkább akkor jövök fel ide, ha nincs túl jó kedvem és nevetni akarok :) Tudom, hogy ez most csúnyán hangzik, de tényleg nem múlik el úgy nap, hogy ne lenne jó pár olyan kérdés/válasz, amin ne röhögném szét magam... :D

2013. máj. 16. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!