Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt 30 év feletti nők?
A kérdés adott.
Kíváncsi lennék, hogy itt a szex kategóriában is vannak-e aktívan ide irkáló hölgyek.
Amire még kíváncsi vagyok, az az életkor, és miért járnak ide.
Őszinte válaszokat kérek :)
38N
Engem speciel nagyon érdekel a férfi-női szexualitás, sokat tanulok, sok tapasztalatot szerzek, és próbálok segíteni azoknak, akiknek nincsenek tapasztalataik, vagy megoldatlan szexuális problémáik vannak.
Én 36 vagyok, és nem tartom magamat öregnek.
Csak egyszerű kíváncsiság részemről.
Én segíteni járok ide a fiatalságnak, de természetesen az is bennem van, hogy bármi lehet :)
Azért látom nem vagytok sokan.
35N
Ha van egy kis időm, és pont nincs semmi más dolgom, akkor szoktam felnézni. Néha érdekel is egy-két dolog, de az az igazság, hogy leginkább akkor jövök fel ide, ha nincs túl jó kedvem és nevetni akarok :) Tudom, hogy ez most csúnyán hangzik, de tényleg nem múlik el úgy nap, hogy ne lenne jó pár olyan kérdés/válasz, amin ne röhögném szét magam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!