Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy ilyen "pasival"?
Van egy pasi, akinek az az állandó agymenése, hogy milyen kár hogy nem lát és mindig boldoggá akar tenni, meg nagy nehezen elsírja magát kinyögi hogy szeret engem...
És kb 5 féle variációt vázolok fel hogy hogyan tudna velem találkozni, de neki sehogy se jó. Az se jó ha én megyek. Azt mondja nem jó, ha én megyek mert rettentő szétszórtak a napjai mindenféle vizsgája van ami miat stresszel, fogalma sincs mikor van egy szabad napja.
Mondom neki, akkor gyere ide te, megoldjuk, de ehhez neked is cselekedned kell valamit. Hát azt nem. Akkor inkább sír a szája, hogy én nem értem meg őt, és ő soha sem szabad. Keressen pénzt mondom, de az neki nem fekszik. Állandóan sír a szája, hogy teljesen reménytelen hogy lásson erre megkérdem tőle: "mond csak a szüleidet már megkérdezted eljöhetsz e ide?" Erre az a válasza, hogy a szüleinek semmi köze hozzá.
Azon akadok fenn, hogy siránkozik, beállítja reménytelennek miközben kb nulla erőfeszítést tett az ügy érdekében. Ez a szülős duma meg...
21 éves hímneműről van szó.
Ja, de ő ha előjönnék neki ugyanezzel amit leírtam, akkor a válasz:
"Soha nem fogsz megérteni! Nem értesz meg engem!"
Azt várná, hogy értsem meg az ő kis érzékeny lelkét... Folyton hivogatott, sokat beszélgettünk, mondta ő is nem egyszer hogy szeretne ltni. De mindig én voltam, aki a vágyakozáson kívül mást is képes volt tenni, de ahány kis rést találtam ő abban a pillanatban eltorlaszolta valami hülye kényeskedő dologgal. És tényleg minden ajtót bezárt előttem. Így tényleg reménytelen, igaza van... -_-'
Ja, meg még!:
Mikor előjöttem azzal, hogy ne csak én cselekedjek, és próbáljon meg lejönni hozzám, akkor arra nekem rontott azzal, hogy márpedig ő már cselekedett és eljött RÉGEBBEN, és totálisan nem értette hogy mit várok el tőle még ezek után. De én mondom, mennék én is hozzá, de az se felel meg neki. Viszont azt ahogy ő mondja "nem várhatom el" hogy ő jöjjön, mert ő már mindent megtett RÉGEBBEN.
Mondtam is neki, hogy egy kapcsolat nem abból áll, hogy végigmész egy akadálypályán és ha legyőztél 6 szintet, akkor beérsz a célba és onnantól már ölbe teheted a kezed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!