Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy nem döntő szempont, de mi lenne a véleményetek, ha egy lányról aki tetszik, kiderülne, hogy matematikusnak tanul?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 22:50
51/101 A kérdező kommentje:
hát remélhetőleg összejön a biztosítási és pénzügyi msc :D
meg reménykedem, h jól fogok teljesíteni :D de ki tudja :D
2013. jún. 12. 23:28
52/101 anonim válasza:
Ha tanulsz teljesítesz. Egyszerű, de a kivitelezésben néha akadnak gondok :D.
53/101 A kérdező kommentje:
de amúgy mennyire nagyon nehéz szak? mármint most vágom, hogy a középsulinál sokkal nehezebb meg minden, de úgy azért teljesíthető? ha mondjuk nem vagyok zseni, de azért kiemelkedően jó egy matekos osztályban :D
2013. jún. 12. 23:31
54/101 anonim válasza:
Hát az elején nehéznek tűnhet, de amúgy meg lehet tanulni, csak sokat kell küzdeni vele. Azt hiszem a szorgalom a kulcsa mindennek.
55/101 A kérdező kommentje:
hát akkor majd össze kell kapni magam, elég lusta vagyok :D
2013. jún. 12. 23:42
56/101 anonim válasza:
Az én bajom is ez volt, középsuliban megszoktam hogy minden simán megy, de itt nem egészen így folynak a dolgok :D. Azért nem kell megijedni és legyen önbizalmad. És akkor menni fog.
57/101 A kérdező kommentje:
hát mondjuk egy mérnöki szaknál mindenképp könnyebb egy kicsit, nem? :D
2013. jún. 12. 23:44
58/101 anonim válasza:
Fogalmam sincs, egyelőre csak az alkmatot próbáltam :D.
Egyénfüggő is azért.
59/101 anonim válasza:
A mérnöki se olyan vészes, csak sok az idétlen töltelék tantárgy amiből előszeretettel cseszegetik az embert... Legalábbis velem most pont ez van. A szakos tárgyaim megvannak 4-esre, 5-ösre, de az ilyen hülyeség mint menedzsment épp hogy 2-es. :D
Persze azért nem mindegy milyen érdeklődésű vagy. :)
60/101 A kérdező kommentje:
hát csak mert a mérnökiről nagyon mondják, hogy oltári nehéz. meg ugye ott minden van, matek fizika kémia és biztos van ami nehezebben megy valakinek :D
2013. jún. 13. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!