Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy nem döntő szempont, de mi lenne a véleményetek, ha egy lányról aki tetszik, kiderülne, hogy matematikusnak tanul?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 22:50
21/101 anonim válasza:
Az, hogy minden bizonnyal okos lehet :)
22/101 anonim válasza:
Az hogy tök jó! Mindig szerettem a matekot, azon bellül is a matematikai logikát.
23/101 anonim válasza:
Ó, bár megismerkedhetnék vele! :) Imponáló lenne. Mindig húznám az agyát ezzel meg azzal, csak úgy aranyosan.. :) Nem hiszem, hogy nálam okosabb lenne, de biztosan tanulnék tőle.
24/101 anonim válasza:
Én infós lány vagyok és az a tapasztalatom hogy bírják a fiúk az okos lányokat:) (és most nem a kockákra gondoltam, én se vagyok az)
25/101 anonim válasza:
Kérdező, neked mi a szakmád?
Mivel foglalkozol?
Esetleg nem azért zavar, mert ő képzettebb lenne nálad?
Nem azért kérdezed?
26/101 anonim válasza:
Sőt örülnék is neki, én is matematikus vagyok :D.
27/101 A kérdező kommentje:
köszi :)
uccsó előtti írtam már, de én vagyok a lány :D
2013. jún. 12. 20:11
28/101 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy melyik iskolát választottad a továbbtanuláshoz? :)
29/101 A kérdező kommentje:
ELTE :)
2013. jún. 12. 20:31
30/101 anonim válasza:
Hű az jó, én is oda járok, ha valami segítségre van szükséged, írj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!