Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha mindenféle szerelmes nótát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindenféle szerelmes nótát ordítana egy 20éves akit lepattintittál, mit szólnál?

Figyelt kérdés

gyönyörűséges csokornyakkendőben gitározva szerelmes nótákat ordítana át az ablakodon 3 napon keresztül

köszönöm a válaszokat,

és jó lenne, ha olyan hülyeséget nem írnátok, hogy úgyse ordít fel a 10.-re

2013. máj. 15. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért nem hívtad ki rá a rendőrséget ha zavart? A szomszédok nem panaszkodtak?
2013. máj. 15. 16:33
 2/11 anonim ***** válasza:

1. nap: Próbálnám ismételten elmagyarázni neki, hogy mit is jelent az a szó hogy NEM.

2. nap: Erélyesebbre venném, és ha nem hallgat a szép szóból, kinyitnám az ablakot és képen önteném egy pohár vízzel.

3. nap: Kihívnám a rendőrséget zaklatásért.

2013. máj. 15. 16:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Részvétem.....:D öntsd le vízzel!
2013. máj. 15. 16:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Lemennék és elmondnaám neki, hogy max. hülyét csinál magából, az ő baja, de eredményt nem fog elérni. Zsarolással semmiképp. Amikor valaki olyannál nyomul, aki nemet mondott nem romantikus, hanem szánalmas.
2013. máj. 15. 16:45
 5/11 A kérdező kommentje:
én vagyok a srác
2013. máj. 15. 16:48
 6/11 A kérdező kommentje:

én vagyok a srác

az nem olyan nem volt csak elszúrtam

2013. máj. 15. 16:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Sejtettem, hogy te vagy a srác. Elszúrtad. A tény az tény marad. Ehhez nem kell az hogy három napig kampányolj az ablak alatt. Ha elhajtottak ez van. A férfi büszkeség szimpatikusabb, mint a nyáladzás.
2013. máj. 15. 16:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Hány naponta teszed fel ugyanazt a hülye kérdést, amire aztán kiírod, hogy nem akarsz hülye válaszokat??? Baromi unalmas, és már elsőre is mindenki leírta, hogy húzzál vissza a lukadba az ocsmány nyakkendőddel és a ripacskodásoddal együtt.
2013. máj. 15. 16:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Három napig nem tudna üvölteni, mert ráhívnám a rendőröket. Vagy a szomszédok segítségével elhajtanám.
2013. máj. 15. 16:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyébként miért pont 3 nap? Magyar népmeséket néztél?
2013. máj. 15. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!