Anyukám szerelmes leveleket kap egy lánytól? Valaki segítene? (bővebben lent)
Elöször is beszélj anyukáddal, mert nagy valószinüség szerint csak félreérted a dolgot. Vagy tanitványa, aki rajong érte, vagy valaki más, akinek segitett, és az illetö kicsit eltúlozza a barátságot, legalább is a stilusában.
Rengeteg fiatal lány a barátnöjének, testvérének - amennyiben jól megértik egymást -, idösebb "lelki vezetönek" ir hasonlókat, szóval nem kell mindjárt rosszra gondolni.
De mindenképpen beszéld meg anyukáddal, mert igy csak képzelödsz össze-vissza, aminek semmi értelme.
Hát anyu nem érzelgős típus eleve azon meg azért meglepődtem, hogy ezek szerelmes üzenetek, ezek álltak benne és azt hittem először hogy egy pasas.
Anyu a barátnőivel soha nem beszél így meg ők se vele, mert már 30-as emberek. Rákérdezni biztos nem fogok azért.
Szia
Én is írtam az angol tanáromnak sms-t sőtt kifejezetten jóban vagyunk pedig már 2 éve nem is tanít. Nem kell semmi rosszat belelátni abba ,ha az ember keresi a kapcsolatokat az életben. Ennyi erővel mindenki akinek van 2 barátja már rosszban sántikál?
Én a helyedben szólnék neki ,hogy anya Hanna írt sms-t a kiránduláson és véletlen elolvastam. Ő valamelyik diákod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!