Anyukám szerelmes leveleket kap egy lánytól? Valaki segítene? (bővebben lent)
Utolsó:Én is erre gondoltam.
Lehet csak egy álnév.
Mert azért ha tényleg olyan a szöveg..szerintem meglehet hogy pasi írja ,csak csajnevet ír oda.
Tényleg lehet álnév. Nekem egy osztálytársam tartott egyszerre három barátnőt. Mind a három pasi néven volt a telefonban. Volt Laci, Peti, Áron. Volt, hogy mondta, hogy na most hív "Laci" és kihangosította és beszélt a csajjal, hogy mikor találkoznak stb. Aztán hívta a "Peti", azt is kihangosította és azzal meg máskor. Nagyon profin megszervezte a szemétje, oltottuk mindig. :D
Szerintem először anyukádtól kérdezd meg, hogy mi van, mert ez így gáz. Ő se gondolhatja komolyan a titkolózást, ha már tudja, hogy láttad.
Hány éves is anyukád?És az állítólagos diákcsaj?
Amúgy lehet eltúlozza,annyi diák esik bele egy tanárba.(Még ha nem ellenkező nemű,akkor is előfordul)
Mondjuk én kétlem hogy anyukádnak egy csaj megmozgatná a fantáziáját.És egyáltalán érdekelne.
Uhh...szegénykém. Tudom milyen ez..:/ De azért nekem kicsit sántít ez a dolog.
Feltételeztük, hogy tényleg a szeretője ez Hanna anyukádnak. Akkor ugyan miért hagyta, hogy minden ez megtörténjen? Nehogy már ne tudta volna, hogy nem kap sms-et abban a 3 napban vagy a facebookon nem látod a leveleit! Nekem ez nagyon fura, hisz általában akik megcsalást követnek el, megpróbálják a lehető legjobban eltüntetni, eltitkolni a dolgokat. Anyukád meg szinte mindent a szemed elé tár?!
Tudod egyébként én is voltam hasonló helyzetben, Anyukámnál. Én rákérdeztem nála, mert nagyon bántott a dolog(szintén szerelmes sms-et kapott), akkor lehettem úgy 10-8 éves. Nagyon megrémültem, de mind kiderült Apu már tudott róla és Anyával együtt megbeszélték ,hogy nem válaszol az sms-re,hisz előbb utóbb úgyis abbahagyja majd . Hál'Istennek így is lett. Szóval tudom, hogy nehéz, de azért a Te lelki nyugalmad is fontos, nem gondolod? Kérdezz rá, hisz ez nem mehet így sokáig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!