Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma tökönrugott egy lány. Szerintetek megérdemeltem? (Alábbiak lent)
Figyelt kérdés
Ma az iskolában volt egy lány aki egész egyszerüen nagyon dögös volt.Valahogy közeledni akartam felé és megfogtam a fenekét.Erre megfordult és teljes eröböl tökön térdelt.Nagyon fájt.Szerintetek kinek van igaza?Azért egy tapiért nem kéne ilyen mértékben büntetni szerintem.2013. máj. 14. 21:18
11/28 anonim válasza:
:D Nem adod fel könnyen :D Kérj bocsánatot, és kérdezd meg, hogy újból kezdhetnéd e az "ismerkedést". :D De most egy kicsit másként... :)
12/28 anonim válasza:
HAHA abszolúte megérdemelted. Te vagy a hülye xddddd
Én is ezt csináltam volna :D
13/28 anonim válasza:
Megerdemelted. Am ha normalis akkor elloted nala minden eselyed. Ez az ismerkedes nem jon be a r.biken kivul senkinek
14/28 anonim válasza:
ugyan, ez még kevés is volt. minimum egy balta a fejbe
15/28 anonim válasza:
kérjél tőle bocsánatot a történtek miatt. aztán úgy is elkezdtek beszélgetni..
17/28 anonim válasza:
beszélni tudsz? na a szádat és agyadat használd
ma is vannak srácok,akik eddig eljutnak N
18/28 anonim válasza:
hát azért tökönrúgni nem kellett volna, elég lett volna egy pofon is, mert azért nem volt szép tőled, meg kellett volna szóltanod, szerintem mindenképp kérj tőle bocsánatot, ha még nem kértél. aztán pedig beszélj vele akármiről.
19/28 Oversoul 1 válasza:
De ezt hogy? Ismered? Tudod, hogy van-e épp valakije?
Ha lenne barátnőd, mit szólnál, ha mindenki kicsit megfogdosná a fenekét az utcán akinek tetszik?
20/28 anonim válasza:
Megérdemelted, kérj bocsánatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!