Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan ismertétek meg az igazit?
gyken...
és az egész összeomlott
Az a vicc, hogy egy MMORPG játékban. :D
Lány~
Én már 3x gondoltam úgy hogy megismertem az igazit de utóbb kiderült hogy egyik sem volt az.
De azóta elteltek az évek és nem úgy keresem mint a fiatal 10-enévesek.
Szóval nem keresek igazit, de remélem majd találok olyat akivel minden szuper lesz.:)
rock zenéket hallgatok emós külsővel,sose hittem volna,hogy egy diszkóban találom meg az igazit. :D A barátnőim (ők se nem emósok,se nem rockerek) elhurcoltak egy diszkóba szilveszterkor.Fél óra se telt el,nem bírtam azt a táblakaparós zenét,szóval elindultam kifelé,pont egy időben akartam kilépni az ajtón egy másik sráccal,olyan stréberes külsejű (egyszínű kék felső,farmernadrág,kocka szemüveg,rövid világosbarna haj),de ez mellékes.Szóval ő előreengedett,és aztán kint sétálni kezdtünk,a parkban leültünk egy padra,és ott beszélgettünk órákon át.Éjfélkor tűzijáték volt,és azt néztük,aztán ő azt mondta,hogy mennie kell,így megadta a számát,és visszakísért a diszkóba,aztán elindult az ellenkező irányba.Aztán másnap felhívtam,ő pedig elhívott sétálni.Vissza mentünk a parkba,és randira hívott.Első randin piknikeztünk,ketten,tóparton.Életemben nem gondoltam volna,hogy jól érezném magam egy tó partján,egy szemüveges sráccal,miközben sajtosszendvicseket eszünk. :) A következő jó pár randink is hasonló helyeken volt (tópart,fa,bunker...).Azt hiszem,már akkor sejtettem,hogy ő az igazi,amikor a parkban szilveszterkor beszélgettünk.Aztán már biztos voltam benne,amikor legközelebb és utána meg utána randiztunk. :)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!