Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismertétek meg az igazit?
Figyelt kérdés
Hol ismertétek meg az igazit? hány évesen és hogyan jöttetek össze? mióta tart a kapcsolatotok?2010. febr. 11. 21:27
1/5 anonim válasza:
Munkahely, 26 és 27 évesen, elmentünk sörözni:), 6 éve tart:D
3/5 anonim válasza:
az akkori pasimmal voltunk moziban, ott futottunk össze egy régi haverjával és a film után beültünk sörözni.
pár hét múlva összejöttünk ezzel a régi haverral ;)
ennek már 11 éve, én akkor 16,5 voltam, ő 21.
a kislányunk 17 hónapos, a kisfiunk meg napokon belül születik majd meg.
4/5 anonim válasza:
Egy ismerősöm konyhájában közös összejövetelen!Aztán 1 hét múlva felhívott hogy meg szeretne ismerni jobban!elmentünk együtt egy szórakozóhelyre , ott volt az első csók!Akkor én 18, Ő 17 volt!ennek 9 éve!Most várjuk a második babánkat!
5/5 anonim válasza:
Az eggyik barátomnál ismertem meg 2004 02 14én akkort 21voltam, le ültünk beszélgetni, ami hajnal 5 ig tartott, és egymásba szerettünk, mai napig tart 2 éve összeházasottunk és 2008 12 24 én megszületett Petra kislányunk,most májusban töltöm a 27-t a párom meg 35-t éves!Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!