Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek lehet valami jelentősége?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba, aki többször is mondta hogy nincsen nála esélyem. Viszont én úgy veszem észre, hogy mégsem vagyok számara közömbös, szokott köszönni és gyakran van a közelemben. Régebben amikor egymásra néztünk, még mosolygott is. Kezdem nem érteni a lányokat, persze eddig se nagyon értettem őket. Most akkor nulla esélyem van? A válaszokat köszönöm!
16/l - 17/f
2013. máj. 14. 00:16
1/4 anonim válasza:
soha nincs nulla esélyed én ezt vettem észre :D engem első látásra sose kedvelnek a lányok, mer nem nézek ki valami jól, de aztán egy kis beszélgetés után már el sem akarnak engedni :D
2/4 Buborék Fejü válasza:
Azért mert köszön nem biztos, hogy több esélyed van az 5%-nál.
Egyébként nyugi, 30 fölötti férfiak sem értik a nöket :))
3/4 anonim válasza:
a viselkedésből sokmindent le lehet szűrni,figyeld h viselkedik veled.
4/4 anonim válasza:
Szerintem hagyd.
Lehet h csak azért teszi magát neked, mert tudja h bejön neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!