Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ő inkább cigire költi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ő inkább cigire költi a pénzét akkor nem is vagyok annyira fontos? Mi a jele hogy szeret vagy csak kiélvezi a helyzetet? FIÚK!

Figyelt kérdés

szóval mondjuk ahelyett hogy elmennénk valahova együtt, inkább másra költ. Kicsit félek ,meg eleve bizalmatlan vagyok, örülök ha segítetek reálisabban látni ezt. nem akarok elvárásokat támasztani, de azt se akarom hogy én mindent beleadjak.. aztán meg koppanjak.

köszi a válaszokat.

2013. máj. 14. 02:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Ő legalább azt teszi, amit egy igazi férfinek tennie kell. Ne csak a nők élvezzenek már mindent, várva a sült galambot a szájukba.
2013. máj. 14. 02:52
 2/12 A kérdező kommentje:
jajj ne ilyen válaszokat első, én szeretem ezt az embert. csak..félek mi van ha én jobban :( ezért szeretném tudni mi az amire figyeljek, remélem érthető.
2013. máj. 14. 02:54
 3/12 anonim ***** válasza:
60%

Az igazi érzelmek átívelnek hiteleken, időn és téren át.

Szóval az apróságok sok dologról árulkodnak. A dohányzás az szenvedélybetegség. Ha csak arra "b@ssza el" a közös szórakozás helyett, azt még érdemes tolerálni. Viszont ha megy a tütüke is, akkor dobd ki, mert akkor önző!

2013. máj. 14. 02:55
 4/12 anonim ***** válasza:

"Viszont ha megy a tütüke is, akkor dobd ki, mert akkor önző!"

Mert a pénzét nem a kérdezőre fordítja?

2013. máj. 14. 03:01
 5/12 A kérdező kommentje:
NEM kell hogy rám költsön- hanem a saját részét állja egy közös programnak ,erről beszéltem semmi másról, 84% ne magyarázd bele ezt kérlek. 66% köszi a választ.
2013. máj. 14. 03:03
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Ne köszönd, csak adjál zöld pacsit! :D
2013. máj. 14. 03:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Az életbe nem hallottam még olyant, hogy valaki a cigarettára féltékeny legyen :)
2013. máj. 14. 03:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Sokféle ember van. Van aki egy párkapcsolatban is előbbre helyezi a párja igényeit a sajátjánál. Hát a te választottad nem ilyen. Ez sajnos hosszú távon nem jó.
2013. máj. 14. 03:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Ő függő!!!

Egyedül nem képes meghozni egy olyan döntést, mint a leszokás, mivel jelen állapotában vágyik rá. A kérdező vagy elfogadja és jó útra téríti, vagy otthagyja. Akárhogy is dönt, nyíltan, egyenesen és őszintén tegye.

2013. máj. 14. 03:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, gondoltuk hogy szereted, az önző embereket mindig szeretik a csajok.

Amúgy meg talán szólj neki. Ne hagyd magad lehúzni.

2013. máj. 14. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!