Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ő inkább cigire költi a pénzét akkor nem is vagyok annyira fontos? Mi a jele hogy szeret vagy csak kiélvezi a helyzetet? FIÚK!
szóval mondjuk ahelyett hogy elmennénk valahova együtt, inkább másra költ. Kicsit félek ,meg eleve bizalmatlan vagyok, örülök ha segítetek reálisabban látni ezt. nem akarok elvárásokat támasztani, de azt se akarom hogy én mindent beleadjak.. aztán meg koppanjak.
köszi a válaszokat.
Az igazi érzelmek átívelnek hiteleken, időn és téren át.
Szóval az apróságok sok dologról árulkodnak. A dohányzás az szenvedélybetegség. Ha csak arra "b@ssza el" a közös szórakozás helyett, azt még érdemes tolerálni. Viszont ha megy a tütüke is, akkor dobd ki, mert akkor önző!
"Viszont ha megy a tütüke is, akkor dobd ki, mert akkor önző!"
Mert a pénzét nem a kérdezőre fordítja?
Ő függő!!!
Egyedül nem képes meghozni egy olyan döntést, mint a leszokás, mivel jelen állapotában vágyik rá. A kérdező vagy elfogadja és jó útra téríti, vagy otthagyja. Akárhogy is dönt, nyíltan, egyenesen és őszintén tegye.
Kérdező, gondoltuk hogy szereted, az önző embereket mindig szeretik a csajok.
Amúgy meg talán szólj neki. Ne hagyd magad lehúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!