Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a plátói szerelem idővel ugyan úgy enyhül mint a beteljesült?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy ismerek olyan párokat aki 5-10év kapcsolat után már nem éreznek szerelmet. Inkább átalakul kötődéssé. Akkor ez lehetséges a plátói szerelemre is? :( Egyszóval valahogy így ki lehet lábalni belőle?2013. máj. 13. 06:16
11/23 anonim válasza:
A plátói szerelem az rosszabb,mint a hagyományos, mert ha el is csitul, bármikor képes ujra lobbanni. Évekkel később is.
12/23 A kérdező kommentje:
Ettől félek én is. Hogy egyszer majd újra rámtör. De valahogy még is annyi jót és szépet hoz ki belőlem. Annyi jó dolog történt velem mióta ezt érzem. Jobb és okosabb ember lettem. Egyszerre gyönyörködtet és kínoz.
2013. máj. 13. 07:40
13/23 anonim válasza:
12 A plátói szerelem 100x veszélyesebb mint a hagyományos szerelem, ami ha elmúlik vége.
14/23 anonim válasza:
akkor.fogod õt igazán elfelejteni ha jön valaki aki nàla is jobb és kellesz majd neki. Most lehet ez hihetetlenül hangzik de így lesz :)
15/23 A kérdező kommentje:
Ha elmúlna az azt jelentené hogy többé nem lenne nekem ennyire fontos. Hogy nem látnám nem érezném a közelségét nem látnám a mosolyát és az illatat is elfelejthetném. Viszont ezek mind a lényem részét képezik. Ezek miatt lettem olyan mára amilyen. Attól félek ha ezekről lemondok akkor egy nagyon fontos részemtől válnék meg.
2013. máj. 13. 07:51
16/23 A kérdező kommentje:
14.eddig sajnos nem volt ilyen ember. Amikor próbáltam mással akár csak ismerkedni mindig úgy éreztem rosszat teszek. Pedig teljesen átlagos beszélgetések voltak.
2013. máj. 13. 07:53
18/23 A kérdező kommentje:
Arról már le is mondtam hogy valaha is elfelejtem Őt. Akkora részét képezi az életemnek hogy egyszerűen nem lehet megválni tőle...Csak enyhíteni szeretném az érzést.
2013. máj. 13. 16:18
19/23 anonim válasza:
Engem már 6 éve kínoz, és nem tudok tovább lépni.. Mindenkiben őt keresem. sose volt még egy normális kapcsolatom se.. 1 hét után rádöbbenek, hogy ez nem ő, és ezután jön az undor érzése... Már 4 éve nincs senkim.
Néha elfelejtem, zajlik az életem, végre szabadnak érzem magam és aztán egyszer csak felbukkan Ő, és minden kezdődik elölről..
20/23 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom a helyzeted Utolsó! Attól félek én is erre jutok lassan. Már ott tartok hogy nem tudok semmilyen kapcsolatot kialakítani egyetlen fiúval vagy férfival sem. Ő a mindenem....
2013. máj. 13. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!