Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a Szerelem? Mindenkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a Szerelem? Mindenkinek más? Vagy ugyan olyan? Ki hogy és mienek látja, érzi?

Figyelt kérdés

Több féle véleményekre lennék kiváncsi.....h ki hogyan látja éli meg ezt....menyiben jó és hányad részben rossz....

A válaszokat várom :) lécci irjon mindenki aki el olvasta.. :)

17L :)

2013. ápr. 11. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Évek múltán arra fogsz rájönni , hogy sok külső embernek igaza van, mert amikor szerelmes vagy nem hiszel a külső embereknek szülőknek se barátoknak sem csak vele vagy elfoglalva hiszel neki bízol benne, aztán pámmm ha véget ér a szerelem akkor kiderül majd h mi marad. És ezt hogy mi maradhat ezt sokan már eleve látják kívülről akiknek akkor nem adunk igazat.Akár rossz akár jó a vége.
2013. ápr. 11. 21:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Èrtem és köszönöm...

De jöhet még... :)

2013. ápr. 11. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Fúha hát szerintem a szerelem 40%ban jó 60%ban rossz. legalábbis nekem leginkább a fájdalom jutott.Fáj ha féltékeny a párod,fáj ha te vagy féltékeny,fáj ha elmúlik a szerelem...
2013. ápr. 12. 18:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Èrtem...szomoru... :/ és kőszönöm a választ....:)

Jőhet még nyugodtan :)

2013. ápr. 12. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:
A szerelem érzése tökéletes. Ami megkeseríti az velejáró érzések. Mondjuk a féltékenység az őszintétlenség....stb. De önmagában ha csak te és a párod vagytok ketten egy üres szobában akkor nincs semmilyen rontó tényező. Persze ez lehetetlen és éppen ezért kell minden rossz dolgot ugyan úgy megélni a szerelemben mint a jókat. Néha az egyik félnek meg kell botlania ahhoz hogy a másik fel tudja segíteni.
2013. máj. 13. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!