Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki azt mondta rám hogy husi vagyok. Szerintetek arra célzott ezzel a kijelentéssel hogy dagadt?
Kedves kérdező, őszinte leszek, én akkor mondom, egy csajra, hogy husi, ha az illető enyhén kövér.
A nem enyhén kövér, hanem konkrétan dagadt lányokra a tehén kifejezést használom.
Ilyenkor mindig olyan szörnyen érzem magam!!!
160 cm vagyok és 58 kg.. Tudom, hogy nem vagyok egy modell alkat, felfogtam!
Husi = Dagadt.. Dagadt lánynak csúnya csávója lesz.. És a Dagadt egyenlő avval is, hogy CSÚNYA is vagy..
Pedig krvára NEM!
Körülnézek az utcán és annyi gyönyörű lányt látok akiken van +5 10 kg... És kit érdekel?! Annyira szépek, és olyan jól áll rajtuk a ruha, mert van alakjuk!
Néha sikerül levetkőznöm a dagadt szerepet.. És tök jól érzem magam, és tök szépnek látom magamat... Kit érdekel az a +4 kiló?!
Szóval ha nem lenne pár ilyen tápos gyökér, akik nyíltan le kövérezik, a telt lányokat akkor mennyivel boldogabbak, és kiegyensúlyozottabbak lennénk.
Mert nem a súlyunk miatt nem kellünk a férfiaknak, hanem azért mert sugározzuk magunkból azt, hogy szarul érezzük magunkat és bizonytalanak vagyunk..
"Szóval ha nem lenne pár ilyen tápos gyökér, akik nyíltan le kövérezik, a telt lányokat akkor mennyivel boldogabbak, és kiegyensúlyozottabbak lennénk."
Bocs, de az, hogy neked nőként mi tetszik az egy dolog. Nekem férfiként nem tetszenek a kövér lányok, sőt a kifejezetten vékony, törékeny lányokra bukom.
Te viszont nem vagy kövér, szerintem husi sem, a BMI-d is bőven bent van a normális tartományban. Esetedben inkább önértékelési problémák lehetnek.
Egyébként pedig had ne kelljen a zsírgombócokat sajnálni. Van egy varázsszó SPORT! Ez megold minden problémát. Ha pedig valamelyik idióta azzal jönne, hogy de betegség miatt is lehet valaki kövér, annak pedig azt üzenem, hogy aki beteg, az menjen orvoshoz. A hormonális problémák nagy része gyógyszeresen jól kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!