Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is dagadt lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is dagadt lennék?

Figyelt kérdés
173cm, 68-70kg és 15/l vagyok. az ismerőseim szerint rám férne egy kis fogyás a barátom meg mindig avval jön hogy pont jó vagyok így ahogy. De engem is nagyon zavar hogy ducibbnak látnak és én is érzem hogy az lennék..szerintetek is kövérnek mondható vagyok?
2013. febr. 19. 11:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2013. febr. 19. 11:36
 2/17 anonim ***** válasza:
Ha küldesz egy képet megmondom!
2013. febr. 19. 11:36
 3/17 anonim ***** válasza:
Csak látod magadon de most tényleg.... Az egészséged szempontjából jó ha nem hízol el. Döntsd el mit akarsz, aztán cselekedj...
2013. febr. 19. 11:41
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
foggyál ez kövér
2013. febr. 19. 11:41
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Kép nélkül lehetetlen ezt rendesen megválaszolni. Az tény, hgy a súlyod soknak tűnik a számok alapján. Úgyhogy tegyél fel képet, vagy küldj privátban.

22F

2013. febr. 19. 11:45
 6/17 anonim ***** válasza:
Ez még normál súlynak számít. Ha magadnak nem tetszel, akkor kicsit fogyhatsz, de ha neked így jó, akkor ne tedd, abból se lesz semmi bajod :)
2013. febr. 19. 12:04
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez egyáltalán nem normális súly. Jó 10 kiló felesleg van rajtad. Neked 55-58 kilónak kellene lenned max.
2013. febr. 19. 12:07
 8/17 anonim ***** válasza:
Küldj képet és megmondom.
2013. febr. 19. 12:22
 9/17 -=Koldus=- ***** válasza:
0%
Korodhoz képes van rajtad némi túlsúly. Egy jó 10 kilótól megszabadulhatnál, de legalább sportolj valamit, hogy ne hízz tovább.
2013. febr. 19. 12:25
 10/17 anonim ***** válasza:

semmi gond nincs ezzel

aki azt mondja hogy kövér vagy az nem számol azzal hogy a csípő mérete is számít

én 173 cm vagyok és 68 kg.

S-es felsőket hordok és max. 40-es gatyát mert a csípőcsontom nagyon széles, de pl a hasam tök lapos meg izmos, mert tornázok rendszeresen.

A tested ,csontjaid felépítésétől is függ mennyi az ideális testsúly.Egyszer voltam 63 kg és a szüleim be akartak vinni orvoshoz mert beesett volt az arcom és minden csontom kiállt, azt hitték beteg vagyok.

2013. febr. 19. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!