Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is dagadt lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is dagadt lennék?

Figyelt kérdés
173cm, 68-70kg és 15/l vagyok. az ismerőseim szerint rám férne egy kis fogyás a barátom meg mindig avval jön hogy pont jó vagyok így ahogy. De engem is nagyon zavar hogy ducibbnak látnak és én is érzem hogy az lennék..szerintetek is kövérnek mondható vagyok?
2013. febr. 19. 11:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
előző vagyok kimaradt hogy én 27/N vagyok , nem tudom hogy az ideális testsúly függ e életkortól is :)
2013. febr. 19. 12:39
 12/17 anonim ***** válasza:
10 kiló felesleg?? Én 164 centi magas vagyok, és 58 kilóval nézek ki a legjobban. Egy 10 centivel magasabb lány ugyanezzel a súllyal gebe lenne.
2013. febr. 19. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:

[link]

7-es, már ne is haragudj, de te teljesen meg vagy szédülve!!! Lehet, hogy ő erős csontozatú, és nincs rajta sehol egy zsírpárna! Hogy mondhatod látatlanban, hogy 10 kg plusz van rajta?! A magasságodhoz az ideális testsúly 55-70 kg között van!

2013. febr. 19. 12:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy kövér, bőven a normál tartományban van a magasság/súly arányod, viszont az eloszlása nem érdektelen, tudnak előnytelen helyen nőni párnák amitől ezt mondhatják ismerősök, akkor is ha a számok alapján OK a súlyod.
2013. febr. 19. 12:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

"10 kiló felesleg?? Én 164 centi magas vagyok, és 58 kilóval nézek ki a legjobban. Egy 10 centivel magasabb lány ugyanezzel a súllyal gebe lenne."

Te is kábé 8 kilóval vagy több a kelleténél. 58 kilóval már a duci kategóriába esel... Ez van!

2013. febr. 19. 14:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem :)
2013. febr. 19. 21:08
 17/17 anonim ***** válasza:

58 kg DUCI KATEGÓRIA...atyavilág...???? Szörnyű ez a felszínes legyél max. 50 kiló különben kövér vagy világ...

:S

2013. márc. 9. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!