Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lány 166cm-el és 58kg-al lehet dagadt?
Figyelt kérdés
Mert szerintem erre nagyon kevés esély van. Társkeresőn megismerkedtem egy lánnyal, ezek az adatai, de állandóan azt mondja, hogy kövér. Én nem tudom elképzelni, hogy így kövér lehetne. Szerintetek?2013. jan. 31. 17:47
1/9 anonim válasza:
Nem, ez pont jó kategória. Nyugi :)
2/9 anonim válasza:
lehet sportos is de lehet kissé pocakos is de dagadtnak túlzás
3/9 anonim válasza:
minden nö kövérnek tartja magát még az anoreiás fajta is
4/9 anonim válasza:
Nem. Én 165 cm és 64 kg vagyok, de nem vagyok kövér. Az a pont jó kategória:)
5/9 A kérdező kommentje:
De akkor mégis miért mondogatja? Lehet, hogy testkép zavaros, vagy pszichés gondok lehetnek nála?
2013. jan. 31. 17:53
6/9 anonim válasza:
Simán csak azért, mert mi lányok sose vagyunk elégedettek teljesen magunkkal. Sokaknál ez testsúlyban nyilvánul meg.
7/9 anonim válasza:
Nem kövér, csupán csak nem tartozik a "már szinte anorexiás" kategóriába, ezért kövérnek látja magát, mint még sok más lány...
8/9 anonim válasza:
Ha még nem is találkoztatok, csak neten keresztül dumáltok, és már most azt hajtogatja magáról, hogy jaj de kövér, én nem kezdenék vele... Vannak még normális lányok is a világon, akik nem kezdik el egy "ismeretlennek" is sajnáltatni magukat. "Ezek a mai fiatalok..." :P
De most komolyan, az egy dolog, hogy valaki bizonytalan önmagában, de azmilyen hülyeségektől, mint ez, a falra mászom...
9/9 Zakathol válasza:
Simán lehet egy dagadt sz@rdarab.
Testkompozíció függő. Ha nincs rajta egy deka izom se, hanem egy elhanyagolt f0staliga, akkor minden további nélkül egy telesz@rt búvárruha lesz az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!