Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy visszahúzódó, nem népszerű fiúnak hogy lesz barátnője?
"Sok ember a párját baráti körén keresztül ismeri meg, méghozzá úgy , hogy jóban van a lányokkal és hívják bulizni szórakozni, közös programokra. Ezekre el kell menni és jól érezni magadat. A lányok előszeretettel számon tartják, hogy ki kivel kavar, ki kinek tetszik szeretik a "szappanoperákat":). Amennyiben a rólad kialakult kép pozitív, akkor megpróbálnak összehozni az éppen egyedülálló barátnőikkel, akikkel szerintük összeillenél.(Ebből nem mindig sül ki jó, illetve nem mindig van szabad barátnő, de a közös összejöveteleken könnyebb ismerkedni és ha kedvelnek, akkor jó dolgokat mondanak rólad egymásnak, ami növeli a szimpátiát.) "
Na ez az amit enm tudtunk összehozni mert nincs lány ismerősünk akit hívnánk házibuliba, 1 van csak aki jön és ő szívesen is jön, várja h hívjuk de ő nem hívja a barátnőit, jobban szereti a fiúk társaságát.
Az meg nem igaz h megpróbálnak vkivel összehozni mert haverom barátnője 1 lány ismerősének se mutatott be.
NE is legyél az.
Többségüknél elég sok hátrányos következmény van, sokuk impotens a gagyi kokszoktól + soknál (nem mind persze) az önimádattal is vannak bajok, mikor az egyetlen amire a párcentisre összezsugorodott p*cse feláll - az saját maga!
Természetesen csak akkor mutatnak be lányok a barátnőiknek, ha szimpatikus vagy nekik és kedvelnek és úgy gondolják, hogy összeillenétek az adott lánnyal.
Nekem is csak 10 év alatt 8 lányt mutattak be.
Osminos edzés az nem testépítés.
Eljársz futni és olyan gyakorlatokat csinálsz a testeddel amitől erősödsz az nem kerül semmibe pl fekvőtámasz felülés, de írtam, hogy nézzetek bele a műsorba én is olyan edzést csinálok és az fitt szálkás izomzatot eredményez. Mellesleg nem világbajnok testépítő akarsz lenni akkor nem kell fehérjeporokat venni, vagy kokszolni.
Nagyapám bányász volt és csóró mégis marha izmos lett a zsíros kenyértől is.
Azt hiszem akiknek írtam a válaszokat nem teljesen értették a mondandóm lényegét.
bányász? de tök jó!
én is bányász akarok lenni!!
(vagy csak túl sokat Minecraft-eztem, és nem is jó bányásznak lenni)
# 54
Hozzám te ne beszélj E/2-ben. Köszipuszi előre is.
Nem én tehetek arról, hogy fapin@kat fogtok ki, nekem közöm nincsen ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!