Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy visszahúzódó, nem népszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy visszahúzódó, nem népszerű fiúnak hogy lesz barátnője?

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 16:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:

Barátokozáshoz nem kell jó külső, elég, ha van humorérzéked és jól érzik magukat a társaságodban és te is az ő társaságukban és esetleg, ha úgy adódik bemutathatnak egy ismerősnek akivel összejöhetsz.(Persze ez sem 100%)

Viszont az utcán és diszkóban leszólítós ismerkedéshez több önbizalom, illetve megnyerő stílus vagy külső kell a gyors sikerhez.

2013. máj. 9. 18:39
 32/71 anonim ***** válasza:

Barátokat akárhol lehet könnyebben találni, mint barátnőt. Például közös túra egy túraklubbal, valamilyen sportklub(karate, foci, box, kajak kenu stb), vagy akár számítógépes játék is összehozhat embereket.

Egyik volt osztálytársam (lány) World of Warcraftos klánjával találkozik rendszeresen kimennek a Balatonra is.

Vannak ott 30+-os emberek is Férfiak nők vegyesen Facebookon láttam a képeket meg is lepődtem.

Én az egyik legnagyobb csajozóművész barátomat is egy számítógépes játékon keresztül ismertem meg. Egyáltalán nem egy "Adonisz" mégis folyamatosan a legjobb nőkkel lóg. Ő egy igazi forma(Bár belőle csak egyet ismerek.)

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy sosem tudhatod...

2013. máj. 9. 18:47
 33/71 anonim ***** válasza:
Én olyan ocsmány vagyok, hogy még barátokat se tudnék találni, de nem is nagyon akarok. Nekem csak barátnő kell.
2013. máj. 9. 19:04
 34/71 anonim ***** válasza:

Közben eszembe jutott még valami amiről sokan megfeledkeznek.

Bibliakörök.

Van egyetemi, főiskolai, de akár bármelyik templomba is szokott lenni ifjúsági biblia kör körülbelül 18-23 év közötti fiataloknak. Én is már megnéztem, hogy milyen.

Általában elég sok szép lány szokott ezekbe járni.

Szoktak táncmulatságokat is szervezni néha.

Ez inkább vallásos embereknek ajánlott.

2013. máj. 9. 19:07
 35/71 anonim ***** válasza:
ha majd egyszer sikerül, leírom hogyan történt :D
2013. máj. 9. 19:08
 36/71 anonim ***** válasza:

Nem kell itt túlbonyolítani a dolgot, hogy kire hallgassatok. Ha sajnáltatni akarjátok magatokat Xenoval együtt akkor tegyétek.

Olyan nincs, hogy egy egészséges férfi nem tud becsajozni, ha meg igen akkor az csak a hozzáállása miatt van, ezeken nevetni kell nem elmélkedni velük.

2013. máj. 9. 19:13
 37/71 anonim ***** válasza:
Nem a hozzáállás a kérdés, hanem az, hogy ha valaki annyira ronda, mint én, akkor az emberek undorodnak tőle, és ezért sosem fog tudni becsajozni.
2013. máj. 9. 19:16
 38/71 anonim ***** válasza:
#37 és alacsony.. azt kifelejtetted, hogy alacsony is vagy! :D
2013. máj. 9. 19:17
 39/71 anonim ***** válasza:
38: Most a kövért is kihagytam :P De az a lényeg, hogy abszolút undorító, és visszataszító külsőm van :D
2013. máj. 9. 19:18
 40/71 anonim ***** válasza:

Pedig én már láttam számomra leírhatatlanul visszataszító palikat egész szép nőkkel. Igenis hozzáállás és természet kérdése, meg persze az emberek eltérő ízlése is közrejátszik.

Rinyálós, sikertelen, jellemtelen, unalmas emberek tény, hogy nem kellenek sok nőnek, még akkor sem, ha a külsejük üti a mércét. Mégis mit lehetne kezdeni egy olyannal, aki folyamatosan csak károg, és lefele húzza az embert?

A barátszerzés meg mióta függ a külsőtől? Ha barátkozom, az az utolsó, ami szempont, és nem hinném, hogy ezzel egyedül lennék...

2013. máj. 9. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!