Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy visszahúzódó, nem népszerű fiúnak hogy lesz barátnője?
Á, fiatal vagy.
Én ennyi idősen már beláttam, amit itt Xeno viccesen előad, bár minden viccnek van valóságalapja. Maholnap töltöm a huszonkilencediket, az élet engem (és Xeno-t) igazolt.
Hello!
Leírom itt is, amit ma már egy hasonló kérdésnél leírtam és ezt eddig nem nagyon tanácsolták ezen az oldalon, de szerintem a hozzád hasonló embereknek ez egy járható út lehet.
Sok ember a párját baráti körén keresztül ismeri meg, méghozzá úgy , hogy jóban van a lányokkal és hívják bulizni szórakozni, közös programokra. Ezekre el kell menni és jól érezni magadat. A lányok előszeretettel számon tartják, hogy ki kivel kavar, ki kinek tetszik szeretik a "szappanoperákat":). Amennyiben a rólad kialakult kép pozitív, akkor megpróbálnak összehozni az éppen egyedülálló barátnőikkel, akikkel szerintük összeillenél.(Ebből nem mindig sül ki jó, illetve nem mindig van szabad barátnő, de a közös összejöveteleken könnyebb ismerkedni és ha kedvelnek, akkor jó dolgokat mondanak rólad egymásnak, ami növeli a szimpátiát.)
Ha nincs baráti társaságod, keress egyet és akkor esetleg ott összehoznak valakivel.
Például, ha megkérdezik, hogy van-e valakid, akkor megmondod, hogy most nincs, de szeretnél egy kedves lányt, csak sajnos mostanában nem nagyon találsz. Ekkor ők ezt az infót elraktározzák és ha éppen akad egy megfelelő barátnő, akkor neki megemlítenek és megszerveznek egy közös bulit, amire mindkettőtöket meghívnak, nem biztos, hogy tudni fogsz róla,hogy ezért hívtak meg rá, de lehet, hogy bemutatnak neki és.. onnantól kezdve rajtad múlik.
(Én nem szeretem az ilyesmit, mert jobban szeretem én megtalálni a nekem megfelelőt, de volt már rá példa, hogy össze szerettek volna hozni engem valakivel elég sokszor különböző baráti társaságokban is 10 év alatt kb 8 ilyenről tudok.)
Szóval érdemes a lányokkal összebarátkozni és jóban lenni velük akkor is, ha nem udvarolni akarsz nekik.
Ez azért is jó, mert sok lány bizalmatlan az idegenekkel szemben, viszont, ha egy ismerőse mond rólad valami pozitívat, akkor lehet, hogy nem utasít azonnal el.
Remélem érted miről beszélek, hajrá sok sikert!
"Ha nincs baráti társaságod, keress egyet"
Ez nem így megy. Én pl. olyan alacsony, ronda és dagadt vagyok, hogy minden közösségből kinéznek. Meg amúgy sem szeretem a társaságot. Csak egy barátnő kellene.
A baráti társaság, csak egy lehetőség, ami segíthet az olyanoknak, akik egyedül nem mernek kezdeményezni idegeneknél. Természetesen pénzért is lehet "venni".
A klasszikus út is működhet.
Danny Devito-nak is van, vagy voltak női, pedig dagadt és ronda.
Hitlernek is voltak női, pedig alacsony ronda és szörnyeteg volt.
Vannak ismerőseim, akiknek nem tudom hogyan, de van barátnőjük visszataszító külsővel is. Biztos recept nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!