Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy visszahúzódó, nem népszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy visszahúzódó, nem népszerű fiúnak hogy lesz barátnője?

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 16:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:

"ezeken nevetni kell nem elmélkedni velük."

Ok csak felsoroltam pár olyan lehetőséget, amely talán működhet és segíthet olyanoknak akiknek nehezen megy a direkt csajozás(nem mernek ismeretlen lányokat megszólítani).

Általában itt olyan tanácsokat olvastam hasonló kérdéseknél, hogy szólíts le lányokat az utcán plázában stb. (Ezt én sem szívesen csinálom. Inkább ha a helyzet adja magát akkor kezdeményezek)

2013. máj. 9. 19:21
 42/71 anonim ***** válasza:
(#39 csak azt tudnám, hogy hogyan csinálod, hogy még mindig 78%-os vagy :D)
2013. máj. 9. 19:22
 43/71 anonim ***** válasza:

Ha valaki kövér az változtathat rajta például úgy, hogy végig csinálja Osmin edzésmunkáját.

Néz meg a DoQ Tv-n az Osmin gatyába ráz című műsort ott mindenféle kondibérlet nélkül edzenek a szabadban. Az itthon is megvalósítható és nem kerül semmibe, garantáltan hatásos. Csak kitartás kérdése.

2013. máj. 9. 19:27
 44/71 anonim ***** válasza:
40%

Amúgy ezen én is sokat gondolkozok, minden ilyen körű kérdéshez odaírja azt... Annyira fárasztó. A másik meg, hogy kit érdekel?

Valószínűleg többet nem írok ide, mert minden válaszom leszavazzátok. Van akinek fáj az igazság, ami pedig az, hogy aki szerint a külső a legfontosabb és ideális megjelenés nélkül nem lehet csajozni, az valószínűleg azért gondolja úgy mert egy unalmas és nyomorult ember. Én sem vagyok valami szép, de úgy gondolkozok mint egy nyertes és úgy is élek.

Aki meg továbbra is sajnáltatja magát, főleg egy ilyen oldalon az szerintem szánalomra se méltó.

Ezt a válaszom is leszavazhatjátok nyugodtan, nem mintha én ezzel olyan sokat vesztenék, viszont legalább megmondtam a magamét.

2013. máj. 9. 19:28
 45/71 anonim ***** válasza:

# 44

OTT A PONT! :)

2013. máj. 9. 19:30
 46/71 anonim ***** válasza:

"Az itthon is megvalósítható és nem kerül semmibe, garantáltan hatásos. Csak kitartás kérdése."

Ne aggódj, mindjárt jön erre is valami mesterien kitervelt kifogás. :)

2013. máj. 9. 19:32
 47/71 anonim ***** válasza:
testépítésben a kaja kerül viszonylag sokba nem a kondibérlet :D
2013. máj. 9. 19:47
 48/71 anonim ***** válasza:

Jaj, such a hurricane de jól ismersz már. Igen, van kifogásom: az ízületeim miatt nem sportolhatok semmit :D

Amúgy szerintem azért vagyok még mindig 78%-os, mert nem csak ebben a témakörben írogatok, és amúgy okos ember vagyok, ami viszont a csajoknak abszolút nem jön be a külalakom mellett, hiszen annyira ocsmány és undorítóan visszataszító vagyok, hogy ez egyáltalán nem csoda.

2013. máj. 9. 19:53
 49/71 anonim ***** válasza:

# 48

Nemcsak téged, hanem az összes hozzád hasonló fajzatot. Mindegyikőtöknek van valami eszméletlen jó kifogása.

Amúgy még ha igaz is, és nem sportolhatsz, akkor is van megoldás, pl. az étrended változtatásával elég sok mindent elérhetsz (bár mondjuk erről a fogyókúra témakörben több témában jártas okos tud felvilágosítani). De ehhez is akaraterő kellene ugye. :)

2013. máj. 9. 20:12
 50/71 anonim ***** válasza:
Hidd el, abban is otthon vagyok. :D De amikor még sportoltam, heti 6x2 órát, és mellé csak 500 kcal-t ettem, úgy voltam képes fogyni heti fél kilót. Sport nélkül akkor semmit sem szabadna ennem :D (1 évig csináltam ezt a rettenetesen sanyargató fogyókúrát, a szervezetem tönkre is vágta, viszont a célom, hogy barátnőm legyen így sem értem el, mert az ocsmányságon és az alacsonyságon ugye nem lehet változtatni.
2013. máj. 9. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!