Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A facebook teszi tonkre a kapcsolatokat?
2 hete osszejottem a baratommal es o eleg nepszeru.Mindenkit ismer es mindenki ismeri a varosba.Imadom meg minden,de neha olyan rosszul erzem magam hogy nem az a fajta vagyok.Nem erzem ugy hogy megerdemelnem.Ezert alig van onbizalmam.Fbre en csak kepeket teszek es azt se sokan lajkoljak csak 40-70...akkora luzernek erzem magam emiatt...
Lelkileg most jottem helyre kb fel eve es probalok visszarazodni de felek a csalodastol.Mit tegyek?!
A kérdésnek és a leírásnak semmi köze egymáshoz.
A facebook nem tesz tönkre kapcsolatokat, azokat a hülye emberek teszik tönkre.
Neked kisebbségi komplexusod van, ez pedig csak a te hibád, mert nem vagy képes értékelni önmagadat és külső forrásból várod a megerősítést. Gyenge vagy.
Valakinek a facebook likeok számítanak, valakinek az, hogy ételt rakjon a család elé, nekem az, hogy sikeresen elvégezzem a tanulmányaimat... Prioritások.
Sajnálom, hogy egy web 2.0-ás közösségi oldal ennyire mérföldkővé vált az életedben, ahhoz igazítasz mindent.
Es mit kezdjek ezzel??
2 ev alatt nagyon sok mindenen keresztul mentem es most erzem ugy hogy vegre kapok levegot es jol erzem magam
Nem a FB teszi tönkre a kapcsolatokat, hanem a felhasználóik.
A dolgok az egész világon önmagukban JÓK, de ahogyan használják, úgy hat ki ROSSZ eredményt, de ez közvetett csak.
Magyarul: ti csesz!tek el.
amerikában 1 helyen szerepel a váló okok listáján
amúgy kedves kérdező, ha Neked az fb ennyit jelent, hát sajnálom
tudod az életet élőben kell élni, nem ott
ez Neked nem fog segíteni lelkileg, teljesen másként kellene
hát nem tudom mekkora városban élsz, amúgy kit érdekel e felületes ismeretség, sokkal fontosabb 1, de megbízható barát,
amúgy érdekes, 2 hete jöttetek össze, erről nagyon nem írsz semmit, nem vagy feldobva, szóval akkor mit jelent a srác Neked? N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!