Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz, ha egy fiú 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha egy fiú 25 éves létére nem dolgozik?

Figyelt kérdés
van egy 25 éves pasi de a szüleivel és,és nem dolgozik 6 éve.. és arra vár,hogy én költöztessem el,meg mindig adok neki pénzt.én 20 éves lány vagyok dolgozom,és van munkám... de ez..? milyen már 25 éves nem dolgozik tőlem kér pénzt.és arra vár hogy hozzam el.nem hagy..:S
2013. máj. 7. 23:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

NEm mindenkinél ugyanaz a felállás. Van aki két nyelvvizsgával jogi egyetemi diplomával se tud elhelyezkedni akár egy évig sem /én, és még vannak azért../ más diplomával sem lehet könnyű, mert telítve van a pálya, létszámstop van, és csak a legeslegjobb eredménnyel végzettek közül kerül be valaki, ha üresedés van. a többi ezer meg várhat még akár húsz évet is. Hatalmas a túlkínálat az emberanyagból. A világ megváltozott. aki lerohadt jópár évet komoly felsőoktatási intézményben, annak nem nagyon füllik a foga egy kétkezi fos munkára elhiheted. Aki meg megteheti! hogy otthon vár valami embernek valóra, az jól teszi. Ez szerencse kérdése, ha a szülők tudják pénzelni, akkor nyugodtan.

Legtöbb esetben a világ tehet róla, a szar szemét rendszer, és nem a munkanélküliek,hogy hol is vannak.

De hidd el, szarér hugyér nem mindenki akar elmenni gályázni. Semmire se jó. Főleg ha tettél érte, hogy azért fentebb juss. A diplomaeredményről is csak annyit, hogy az egész rendszer úgy van megalkotva, hogy a 160 as IQ val rendelkezők, illetve akik reggeltől estig csak szarni állnak meg közbe, és annyira tanulnak, azok tudják 5 ösre elvégezni, mert annyira érdekli őket az a szar amit tanulnak, a többi normálisan rendes szorgalommal tanuló embereket úgy szórják ki mint a sicc! örülhetsz ha kettessel átcsúszol. Mert kell a pénz a felsőoktatásnak, kell az utóvizsgadíj, meg a plussz félévekért a sokszázezer. NEm egyszerű elvégezni a felsőoktatásit.

A hallgatók nagyon nagy többsége kb 80% a így van ezzel. A maradék 20% stréberek véleményét meg leszarom!

2013. máj. 8. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!