Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz ha valaki férfi 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha valaki férfi 25 éves és nem dolgozik?

Figyelt kérdés
meg ismertem egy fiút találkozgattunk.de mindig tőlem kér pénzt mert neki sosincs 25éves a szüleivel és már 5 éve nem dolgozik..:/ és panaszkodik,hogy az Anyja elküldi mert a pasi egy idegbeteg és mindent szét ver.. az anyja meg elküldte otthonról,de rám támaszkodik,hogy költöztessem el de mire fel? én 20 éves lány vagyok dolgozom,és most fogok elköltözni új lakásba. de ő nem hagy békén.állandóan hívogat ír.. de le tiltottam.azt akarja hogy vigyem magammal és tartsam el.. de ez olyan gáz,de azt mondja ,hogy ő szeret meg minden mit kéne tennem?

#én tartok #el egy
2013. máj. 6. 23:27
 1/8 anonim ***** válasza:

csak akkor nem gáz, ha próbál munkát találni, a szándéka megvan arra, hogy dolgozzon.

az mind férfi, mind nő részéről elég gány, ha el akarja magát tartatni a párjával.

2013. máj. 6. 23:29
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Inkább szánalmas és szomorú. Ha nincs testi -és/vagy értelmi fogyatékossága, akkor semmi akadálya, hogy munkába álljon végre. Próbáld meg lerázni, mert teljesen ki akar használni Téged!
2013. máj. 6. 23:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

hát csak púp lenne a hátadon ez a baj de lelked is van gondolom mellé és nem akarnád kidobni

segíteni kéne neki akk máshol szerezni lakást

2013. máj. 6. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:

úgy kirúgni hogy a lába ne érje a földet

minek neked egy ingyenélő idegbeteg barom???

gondolkodj már az ég áldjon meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. máj. 6. 23:31
 5/8 A kérdező kommentje:
de ez nem akarok elmenni dolgozni.már 7 éve otthon van és nem csinál semmit csak alszik és filmezik..-.- nem akar dolgozni.... a szüleivel él. a 19 öccse elment dolgozni..
2013. máj. 6. 23:32
 6/8 anonim ***** válasza:
na itt a pont kedves kérdező!!!
2013. máj. 6. 23:35
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

Ne mondd el neki, hol laksz, mármint a következő helyet és mondd meg neki, hogy te nem fogod eltartani, keressen munkát. Egyszerűen ne állj szóba ezek után vele. :-S

Nagyon gáz az ilyen. Keress magadnak egy normális pasit.

2013. máj. 6. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Dobd ki a 'csába. Ingyenélő tetves cigányokkal ne kezdjen az ember.
2013. máj. 7. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!